ΑΕΚ : Στη λίστα ο Μπέργκστρομ

ΑΕΚ : Στη λίστα ο Μπέργκστρομ

Ο Εμίλ Μπέργκστρομ προτάθηκε στην ΑΕΚ και η περίπτωση του Σουηδού αμυντικού φέρεται να εξετάζεται από τους ανθρώπους της Ένωσης.

Η ΑΕΚ μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς προκριματικών Champions League παρόλα αυτά δεν έχει αφήσει πίσω τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Η Ένωση κοιτάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που την ενδιαφέρουν, ενώ καθημερινά φτάνουν στα γραφεία των κιτρινόμαυρων δεκάδες προτάσεις για ποδοσφαιριστές.

Ένας παίκτης που φέρεται να προτάθηκε στην ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι και ο Σουηδός, Εμίλ Μπέργκστρομ, ο οποίος μάλιστα εξετάζεται από τους ανθρώπους της Ένωσης. Ο 25χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ρουμπίν Καζάν φέτος το καλοκαίρι και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η ΑΕΚ μπορεί να απέκτησε πριν μερικές εβδομάδες τον Οικονόμου, όμως δεν θα έλεγε «όχι» σε μια καλή περίπτωση αμυντικού. Ο Μπέργκστρομ είναι δυνατός αμυντικός, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πέρσι ως δανεικός στη Γκρασχόπερς, είχε 40 παιχνίδια και 2 γκολ.

Πάντως αν η ΑΕΚ αποφασίσει να κινηθεί για τον Σουηδό αμυντικό δεν θα έχει εύκολο έργο, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Βασιλείας (αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό του Champions League) όσο και της Ουντινέζε και της Λουκέρνης (αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ