Ο ΛεΜπρόν θέλει να αγωνιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2024 για συγκεκριμένο λόγο (vids)

Ο ΛεΜπρόν θέλει να αγωνιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2024 για συγκεκριμένο λόγο (vids)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι... μαλωμένος με τον χρόνο και θέλει να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την καριέρα του, στοχεύοντας σε κάτι πολύ ιδιαίτερο το 2024.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι ένας κοινός, παίκτης, αλλά κάποιος ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ονομάτων του μπάσκετ.

Στα τέλη του μήνα γίνεται 37 ετών και ακόμα και τώρα έχει μέσους όρους 27 πόντων, 7.4 ασίστ και 7.4 ριμπάουντ σε 13 ματς στη σεζόν. Ο «Βασιλιάς» ξοδεύει επταψήφια ποσά κάθε χρόνο, για να διατηρεί το σώμα του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πλέον βλέπει ότι εκτός από τους τίτλους, είναι κοντά σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, το να μοιραστεί το παρκέ του NBA με τον γιο του.

Ο ίδιος αποκάλυψε αυτή την επιθυμία του στον Μαίκ Τρούντελ του «LakersLife», λέγοντας τα εξής:

Ο Μπρόνι έχει το DNA μου, την υποστήριξη μου. Αν είμαι υγιής και έχω λίγη τύχη μαζί μου, τότε πιστεύω πως μπορούμε να μπορέσουμε να αγωνιστούμε στην ίδια ομάδα. Πραγματικά θα είναι ό,τι καλύτερο» ανέφρε χαρακτηριστικά.

Η είσοδος του μεγαλύτερου γιου του στο ντραφ, τοποθετείται στο 2024, ενώ κυκλοφορούν σενάρια πως οι δυο τους θα σμίξουν, εκεί που άρχισαν όλα για εκείνον, στους αγαπημένους του Καβαλίερς. Εάν αυτό γίνει, τότε θα αποτελέσουν το πρώτο δίδυμο πατέρα – γιου που καταφέρνει να παίξει μαζί στον «μαγικό κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ