Η επιστροφή της… πατάτας και του μανάβη: Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει, αλλά τα βάζει με το CAS

Επιτέλους κανονικότητα για Μαυρομάτη, Μπαλτάκο και… σία.

Δεν το συζητούν: Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στο CAS. Κέρδισε λέει πίσω τον σεβασμό του, την ψυχή του κλπ

Μέχρι και ο Giorgis ο ινσταγκράμερ ξαναβρήκε το κέφι του και άρχισε τα δικά του στα social media. Ο ίδιος Giorgis που από το κράξιμο την προηγούμενη εβδομάδα είχε διαγράψει κάθε αναφορά του στον ΠΑΟΚ.

«Μα ρε παιδιά, το CAS είπε να γυρίσει πίσω η υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων. Δεν ασχολήθηκε με την ουσία της» ψέλλισαν κάποιοι κανονικοί. Ποιος όμως τολμά να αμφισβητήσει την αντίληψη μιας κορυφαίας νομικής ομάδας. Αφού το είπε ο Μπαλτάκος πως ήταν θρίαμβος. Ο ίδιος που έλεγε την πρώτη φορά στην Εφέσεων, ότι δεν μπορούν οι πατάτες να κάνουν κουμάντο στον μανάβη.

Είναι δυνατόν ο Μπαλτάκος να έχει άδικο; Αποκλείεται. Ρωτήστε και τους ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού που βγήκαν παγανιά τις τελευταίες ώρες για να μας εξηγήσουν τη μεγάλη νίκη του Λάκωνα δικηγόρου.

Μια απορία μόνο. Ο άλλος κορυφαίος δικηγόρος του ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης τι ακριβώς εννοούσε σήμερα όταν δήλωνε σήμερα ότι δεν στέκει νομικά η νομιμοποίηση του Ολυμπιακού από το CAS.

Ότι δεν στέκει δηλαδή πως το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο κατοχύρωσε την παρουσία των Ερυθρόλευκων στην υπόθεση;

Δεν στέκει νομικά σημαίνει ότι το CAS έκανε λάθος; Ή μήπως σημαίνει ότι τελικά εμείς ο ΠΑΟΚ δεν νικήσαμε; Γιατί δεν μπορεί, νικήσαμε. Και από χθες πανηγυρίζουμε έξαλλα για την επιστροφή της… ψυχής μας!

ΥΓ. Ο Μαυρομάτης είναι ο ίδιος που είχε υποστηρίξει στην εκδίκαση της υπόθεσης από την ΕΕΑ, ότι ο ΠΑΟΚ είναι αθώος διότι δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Άρα δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία, γιατί προφανώς ο Ιβάν έχει υπό την κατοχή του –μέσω του ανιψιού- μόνο τη Ξάνθη.

ΥΓ2. Αύριο το πρωί που θα έχω χρόνο περισσότερο θα σου τα πω αναλυτικά. Ας ελπίσουμε μέχρι τότε ο Μπαλτάκος και ο Μαυρομάτης να μην έχουν κάνει άλλες δηλώσεις για τον θρίαμβο τους: Γιατί δεν τους προλαβαίνουμε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από