Τι λέει ο Ζαγοράκης για την «εθνική ντροπή» με Σωκράτη και Μανωλά

Ο αρχηγός του Euro 2004 θα επιτρέψει το θέατρο του παραλόγου ή…;

Την ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του λοιπόν ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την προεδρία της ΕΠΟ. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν την περιέργεια να δουν, αν ο ευρωβουλευτής μπορεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στο πάρκο Γουδή. Εκεί που οι υπηρέτες των Χαλίφηδων τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Αν θα καταφέρει να σουλουπώσει την κατάσταση στην Ομοσπονδία ή αν θα γίνει και εκείνος ένας από τους πολλούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Και αν το μυαλό όλων πηγαίνει στα κακώς κείμενα που αφορούν στα «γύρω-γύρω» από το πρωτάθλημα και το κύπελλο; Εκεί δηλαδή όπου είναι και τα πραγματικά δύσκολα; Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε από εκείνον την άποψη του, για κάτι άλλο. Για κάτι που σε τελική ανάλυση τον έχει στη μνήμη μας πάντα ως μεγάλο και σπουδαίο: Την εθνική ομάδα.

Εκεί που οι Γιαννάκηδες έχουν στήσει άλλο υποκατάστημα, κάτω από τη μύτη ενός προπονητή που δεν έχει αποδείξει ακόμη αν δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται ή αν είναι και εκείνος εναρμονισμένος με την… κατάσταση. Διαβάζουμε πάλι τις τελευταίες 3-4 μέρες με αφορμή τις κλήσεις που έρχονται, ένα σωρό μπούρδες για τους δύο πιο «επώνυμους» έλληνες ποδοσφαιριστές των καιρών μας. Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κώστα Μανωλά. Ένα δίδυμο άμυνας που προφανώς δίνει άλλες δυνατότητες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε αυτή τη νέα προσπάθεια που έχει μπροστά.

Πάνε και πάλι να τους «φάνε» στη γωνιά και τους δύο με παράξενα δημοσιεύματα, για να παίζει στην εθνική ο Σβάρνας και οι άλλοι. Τι σκοπούς λοιπόν έχει ο Ζαγοράκης; Να παριστάνει τον Γραμμένο και αυτός όταν θα αναλάβει πρόεδρος; Να αφήνει το… παρεάκι να ξεσαλώνει και τις μανατζεριές να είναι πλάι στο εθνόσημο; Ή θα αναλάβει δράση; Θα τους καλέσει τους δύο παίκτες να μιλήσουν; Θα βγει μπροστά να κάνει όσα αυτονόητα περιμένει όλη η φίλαθλη Ελλάδα; Ή θα αβαντάρει και εκείνος τον εθνικό θίασο ώστε να συνεχίσει την περιοδεία του;

Ναι, ο Νιόμπλιας είναι να αναλάβει από το καλοκαίρι τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων. Μέχρι τότε όμως τι γίνεται; Και κυρίως «πως» γίνεται. Περιμένουμε…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από