Φοβισμένος Τίγρης…

Ο Βασίλης Δεκάρικος γράφει για τον φοβισμένο Τίγρη που βγάζει ανακοινώσεις για τη διαιτησία από το πρώτο ημίχρονο.

Ανακοίνωση για τη Διαιτησία στο 23’ του πρώτου ημιχρόνου. Και δεν ήταν ο Χρήστος Πανόπουλος. Δεν ήταν ο Αλέξης Κούγιας. Ήταν ο Τίγρης.

«Αδιανόητες» δεν ήταν οι αποφάσεις του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο ΑΕΚ-Ξάνθη, όπως κατήγγειλε με την Πανοπούλεια ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ  πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Αδιανόητη είναι η ίδια η ανακοίνωση. Μα δεν ήταν όλο το αφήγημα των εξυγιαντών ότι τα λάθη πια είναι ανθρώπινα και μόνο; Ότι ουδείς ευνοείται συστηματικά; Ότι έπεσε η χούντα; Άλλαξε κάτι μήπως κι έχουμε καμιά νέα χούντα; Αν όχι, τι νόημα έχουν οι ανακοινώσεις; Οι ίδιοι είχανε πει, ότι κάποια ανθρώπινα λάθη, θα γίνονται. Αν δεν ήταν ανθρώπινα τα λάθη του Διαμάντοπουλου και έχρηζαν ανακοίνωσης, ποιός τον είχε στήσει να φάει την ΑΕΚ; Μόνο κάποιος που φοβάται βγάζει ανακοινώσεις.

Δηλαδή τζάμπα έτρεχε ολόκληρος Τίγρης στην ΚΕΔ για να εξηγήσει ότι «θέλουμε το 50-50 για εμάς και για όλους τους άλλους»; Στη πρώτη αγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι πήγαν να τον φάνε; Τι θέλει να μας πει ο συντάκτης της ανακοίνωσης; Ότι η ΕΠΟ του Γραμμένου, η  ΚΕΔ έγραψε ολόκληρο Τίγρη εκεί που δεν πιάνει μελάνι;

Τι είναι ο Τίγρης; Κάποιος αφελής, που εργάστηκε σκληρά (χωρίς να βάλει, πάντως, το χέρι στην τσέπη) για να στηθεί η νέα χούντα, κατά της οποίας θα βγάζει ανακοινώσεις; Επειδή δηλαδή είναι Απόκριες, έντυσαν ολόκληρο Τίγρη, Μάρθα Βούρτση;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από