Ποιον «πετσόκοψε» ο Γιώργος Σαββίδης και ποιος του τράβηξε το… αυτί (pic)

O Σαββίδης ήθελε να δείξει πως ο ΠΑΟΚ και η «συμμαχία» συνεχίζουν να ελέγχουν την ΕΠΟ. Ότι έκαναν πλάκα όλοι μαζί στην Κυβέρνηση και τον Αυγενάκη και τον έστειλαν στο… ταμείο με άδεια χέρια

Πέρασε στα ψιλά. Διότι αφενός ο Γιώργος Σαββίδης έπαψε να είναι ο απόλυτος σταρ των social media με θέα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφετέρου γιατί όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως ο ΠΑΟΚ είναι πλέον κάτι σαν ένας… ξεχωριστός πλανήτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ίδιοι νομίζουν πως είναι ισχυροί. Πως κάνουν πρωταθλητισμό. Ακόμη και πως ελέγχουν την ΕΠΟ. Δυστυχώς όμως για εκείνους, κανείς δεν γίνεται «κοινωνός» στα πιστεύω τους.

Χθες λοιπόν ο Giorgis, εκεί που είχε εξαφανιστεί από τα social επέστρεψε δριμύτερος. Και το έκανε σε ένα timing που προφανώς άπαντες το συνέδεσαν με το εκλογικό αποτέλεσμα της ΕΠΟ. Εκεί που η «εξυγίανση» κράτησε τον έλεγχο με χαρακτηριστική άνεση, προσπερνώντας το εμπόδιο της Κυβέρνησης. Ο γιος του Ιβάν, επέλεξε να ανεβάσει στο instagram τον διάσημο πλέον μονόλογο του Γιώργου Γιαννόπουλου από την ταινία «Το μικρό ψάρι». Εκείνον που έλεγε μεταξύ άλλων «πώς τους πετσόκοψες έτσι;».

Να πανηγύρισε για την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη, μιας και ο νέος πρόεδρος είναι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ; Θα μπορούσε. Δεν το δικαιολογεί όμως η επόμενη κίνηση του Giorgi. Να σβήσει την ανάρτηση κακήν-κακώς έπειτα από λίγη ώρα. Γιατί να το κάνει αν ήταν μόνο για τον Τεό;

Προφανώς ο Σαββίδης ήθελε να δείξει πως ο ΠΑΟΚ και η «συμμαχία» συνεχίζουν να ελέγχουν την ΕΠΟ. Ότι έκαναν πλάκα όλοι μαζί στην Κυβέρνηση και τον Αυγενάκη και τον έστειλαν στο… ταμείο με άδεια χέρια. Και επειδή αυτά συμβαίνουν (αν συμβαίνουν), τα καρπώνεσαι αλλά δεν τα ανακοινώνεις δημόσια; Εξ ου και το… μπλάνκο στην ανάρτηση. Είναι προφανές ότι του ζητήθηκε να σβήσει αυτό το εμπρηστικό σχόλιο το οποίο θα έριχνε λάδι στη φωτιά.

Ποια είναι η πλάκα; Ότι στον ΠΑΟΚ κάνει πλάκα η ΑΕΚ. Ότι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά και τα κουμάντα τα έχει ο Τίγρης. Αυτή όμως η «σχέση» είναι μάλλον σύνθετη για να την αντιληφθεί ο γιος του ιδιοκτήτη. Και ο οργανισμός ΠΑΟΚ συνολικά. Αν καταλάβαιναν δεν θα ήταν ακόμη εκεί!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από