Τίγρης ο αχόρταγος!

Πήγε το σκατό σύννεφο στην απολογία Τίγρη για την… σκατένια (sic) σεζόν της ΑΕΚ και για τα μπινελίκια (sic) που τρώει από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ως γνωστόν η αφεντιά μου ο Βασίλης ο Δεκάρικος ανήκει στην υψηλή κοινωνία. Σπίτι με θέα θάλασσα, τζάκι, πούρα, χαβιάρι, κρασί και πάει λέγοντας. Είναι γνωστό πως δεν μπορώ να χρησιμοποιώ και να αναπαράγω μπανάλ εκφράσεις, ρίχνω το επίπεδο μου. Όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχουν στιγμές που αναγκάζομαι να παίζω στα… σκατά (θεέ μου συγχώρα με).

Διάβασα προσεκτικά την απολογία του Τίγρεως. Λίγο μετά το τέλος της τραγικής χρονιάς για την ΑΕΚ ο Τίγρης μάζωξε τους δημοσιογράφους και τα είπε χύμα και τσουβαλάτα. Νικαιώτικα, λογοτιμίτικα.

Δεν το κρύβει ο Τίγρης μας πως έχει βγάλει τη σχολή του δρόμου και πως τα ελληνικά του πάσχουν. Και όποτε δυσκολεύεται να εκφραστεί πετάει και μια ατάκα που την γνωρίζει καλά. Στην συγκεκριμένη κουβέντα την τιμητική τους είχαν τα… σκατά, με το συμπάθιο κιόλας.

Μάθαμε λοιπόν πως ο Τίγρης μας τα σκατά τα τρώει, τα ρουφάει αν χρειαστεί. Και επειδή είναι και μεγάλος άνθρωπος πλέον δεν αντέχει και πολύ σκατό. Άντε μέχρι το ημίχρονο, μετά φεύγει για σιγουριά μην τον βρει και τίποτα και τρέχουμε.

Όπως είχε φύγει και στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό όταν το κοντέρ έγραφε 0-4.

«Ο κόσμος είναι διαφορετικός από εσάς. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο από να παίρνει η ομάδα πρωτάθλημα. Λογικό είναι. Καλά κάνει και φωνάζει ο κόσμος. Δεν είναι ευχαριστημένος. Ούτε εγώ είμαι. Το σκατό εγώ το τρώω και φεύγω στο ημίχρονο γιατί με πιάνουν ταχυπαλμίες. Δεν θα πάω στον άλλον κόσμο επειδή δεν μπορώ να βλέπω την ΑΕΚ. Έχω μεγαλώσει»

Αυτή ήταν η πρώτη… σκατολογία του Τίγρη στην απολογία του στα Σπάτα. Δεν σταμάτησε εκεί, υπήρξε και δεύτερη. Λογικό με τέτοια… σκατένια σεζόν για την ΑΕΚ και λίγες ήταν. Βεβαίως αν παρατηρήσουμε προσεκτικά ρίχνει ένα… σκατό και τέλος για τις τεράστιες ευθύνες που έχει. Αλλά πάμε στη δεύτερη… σκατολογία του.

«Τελειώσαμε χθες και άρχισε η γκρίνια. Στο -30 ναι. Ο πρώτος που ενοχλούμαι είμαι εγώ. Είχα πει θα τους αλλάξω τους παίκτες. Κανείς δεν στεναχωριέται πιο πολύ από εμένα. Όλα τα σκατά εγώ τα τρώω, τα ρουφάω. Δεν είπα ότι θα κάνουμε μεταγραφές; Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, σταματήστε ρε».

Τίγρης ο αχόρταγος λοιπόν! Όλα τα σκατά μαζεύει και φωνάζετε ρε, αχάριστοι οπαδοί της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από