Το πολύ το Κυρ Ελέησον…

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε από τον Κυριάκο Κυριάκο για το θέμα του Λουτσέσκου.

«Δυστυχώς η «πολυπόθητη» εκλογή με τα χρώματα του ΚΙΝΑΛ δεν ήρθε, η ευκαιρία να σηκώσει μανίκια για σκληρή δουλειά ο νέος Τηλέμαχος Χυτήρης (sic) χάθηκε για λίγο, και έτσι ο Κυρ-Κυρ είναι και πάλι ο ηγέτης του επικοινωνιακού κομματιού, το οποίο τις περισσότερες – αν όχι όλες – φορές έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την υπεράσπιση του μεγαλομετόχου, άντε και με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάποιων ποδοσφαιριστών και κατ’ επέκταση των μάνατζερ τους. Θα σταθούμε επίσης στο θέμα του γενικού αρχηγού, ενός πόστου πολύ σημαντικού για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Η συγκεκριμένη θέση απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες και κυρίως ισχυρή προσωπικότητα και σίγουρα οι αφιερώσεις του κυπέλλου στον μεγαλομέτοχο δεν αρκούν από μόνες τους».

Αυτά, μεταξύ πολλών άλλων, ανέφερε σε ανακοίνωσή της πριν από λίγες μέρες η θύρα 4. Ένα ξεκάθαρο «ντου», που ακούστηκε σε όλη τη Θεσσαλονίκη, προς τον Κυριάκο Κυριάκο, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την προσπάθειά του να βγάλει «λάδι» τον Ιβάν Σαββίδη σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του. Δεν είδαν με καλό μάτι την επιστροφή του, δεν βλέπουν με καλό μάτι τα όσα λέει και κάνει ο Κυριάκος Κυριάκος.

Την ίδια ώρα που δεν είδαν με καλό μάτι και δύο ακόμα σοβαρά θέματα για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ: τον τρόπο με τον οποίο ο σύλλογος φέρθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία και την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Για τον κόσμο είναι πιο σοβαρό το ότι ο Ρουμάνος έφυγε… νύχτα, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα μια μέρα πριν την προετοιμασία.

Και ποια η απάντηση του Κυριάκου Κυριάκου; Βρέθηκε στο OPEN TV του Ιβάν το βράδυ της Δευτέρας και τα έκανε χειρότερα. Με ατάκες που έμοιαζαν έτοιμες να ειπωθούν από καιρό και χωρίς να υπολογίζει ότι έγινε «talk of the town» μόλις λίγες ώρες πριν στην ανακοίνωση των οργανωμένων.

Ρωτήθηκε για το θέμα του Λουτσέσκου και του Γκαρσία και είπε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ πως η απόφαση και η συνάντηση για τον Ρουμάνο τεχνικό έγινε μετά τον τελικό Κυπέλλου.

«Οι επαφές με τον Λουτσέσκου έγιναν τη Δευτέρα μετά τον τελικό. Δε μπορεί το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού να κρίνει την ανάλυση μιας χρονιάς και τις προδιαγραφές με τις οποίες ξεκινάει η επόμενη». Τάδε έφη Κυριάκος Κυριάκος. Σε μια ατάκα που κανείς δεν πίστεψε. Θέλησε ο Κυρ Κυρ να κάνει… άνοιγμα προς μια εξέδρα που πια τον βλέπει σαν «κόκκινο πανί».

Άραγε δεν υπολόγισε πως όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Ρουμανία γνωρίζουν πότε έγιναν οι επαφές μεταξύ ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου; Άραγε δεν υπολόγισε πως έχουν προκύψει έως και φωτογραφίες που «προδίδουν» πως όλα συνέβησαν πριν από τον τελικό; Άραγε δεν σκέφτηκε ότι ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο και κανείς δεν θα πιστέψει πως έως και τη Δευτέρα μετά τον τελικό στον ΠΑΟΚ δεν είχαν αποφασίσει να πάνε προς τον Λουτσέσκου;

Δηλαδή ο Κυριάκος Κυριάκος θέλει να πείσει τον κόσμο ότι τη Δευτέρα έγινε το πρώτο τηλεφώνημα και την Τετάρτη το θέμα του Ρουμάνου προπονητή είχε κλείσει; Γιατί Τετάρτη τον ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Έβγαινε ο Πάμπλο Γκαρσία από το ξενοδοχείο και έβγαινε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ η ανακοίνωση της πρόσληψης του Λουτσέσκου. Μέσα σε δύο 24ωρα συνέβησαν όλα αυτά;

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ θέλησε να στηρίξει τον Ιβάν Σαββίδη σε μια περίοδο που ο κόσμος του ΠΑΟΚ στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται. Και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία. Αλλά μίλησε σαν πολιτικός. Άλλωστε κι εκείνος, σαν άλλους… Λουτσέσκου, είχε αφήσει τον ΠΑΟΚ για να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Να κάνει πολιτική καριέρα. Και του έμεινε να μιλάει ως πολιτικός. Και να εκτίθεται ακόμα περισσότερο στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Και φυσικά, μιλώντας σαν πολιτικός, ο Κυρ Κυρ είπε και το… αμίμητο. Πως το παραλήρημα του Πάμπλο Γκαρσία μετά τον τελικό Κυπέλλου και οι χυδαιότητές του, δεν ήταν δράση αλλά… αντίδραση. Και τις ίδιες χυδαιότητες ο Κυριάκος Κυριάκος της αποκάλεσε ως «αγνό ξέσπασμα». Οι βρισιές του Γκαρσία κατά ενός μεγάλου συλλόγου, για τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ θεωρούνται αγνό ξέσπασμα, όπως μας ενημέρωσε το βράδυ της Δευτέρας.

Τι ακριβώς είπε; «Πολλοί έχουν παραφερθεί αλλά ελάχιστοι έχουν την ικανότητα να πείθουν ότι είναι ένα αγνό τους ξέσπασμα. Είναι ωμός, αυθεντικός, ειλικρινής, έντιμος. Όταν αφήνουμε “παράλυτες πόρτες”, βαριά αδικήματα, αλλά ασχολούμαστε με ένα αυθόρμητο ξέσπασμα σε πανηγυρισμό, πρέπει να πιάσουμε τα προβλήματα από την πηγή τους. Αυτό ήταν μια αντίδραση. Η δράση ήταν ότι στο γήπεδο του Ολυμπιακού με ύβρεις κατά της μητέρας του δεν του επέτρεψαν να κάνει δηλώσεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από