Στοίχημα : Χαλαρώνουμε με Europa League

Είναι δεδομένος κανόνας στο στοίχημα. Όταν βλέπουμε ωραίους αγώνες, θελκτικούς για απολαυστική τηλεθέαση, δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να στοιχηματίζουμε πάνω τους τα ρέστα μας. Μέτρον άριστον στα πάντα, πόσο μάλλον στο αγαπημένο μας «άθλημα» (το στοίχημα). Χθες η Μάντσεστερ Σίτι έχασε από τη Βασιλεία μέσα στην Αγγλία. Και εμείς είχαμε πει ότι […]

Είναι δεδομένος κανόνας στο στοίχημα. Όταν βλέπουμε ωραίους αγώνες, θελκτικούς για απολαυστική τηλεθέαση, δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να στοιχηματίζουμε πάνω τους τα ρέστα μας. Μέτρον άριστον στα πάντα, πόσο μάλλον στο αγαπημένο μας «άθλημα» (το στοίχημα).

Χθες η Μάντσεστερ Σίτι έχασε από τη Βασιλεία μέσα στην Αγγλία. Και εμείς είχαμε πει ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι.

Παράλληλα καθήλωσε η αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Γιουβέντους. Ο …καμμένος προσπαθούσε να βγάλει άκρη με σημείο και δεν γινόταν. Η τεχνική και τακτική υπεροχή των Λονδρέζων έδειχνε άσο και μέχρι το 60’ το ματς φαινόταν ότι δεν θα έφευγε από τον έλεγχο των γηπεδούχων που είχαν το προβάδισμα και κυριαρχούσαν. Συγχρόνως είχαμε χαρακτηρίσει πιο επικίνδυνη τη «Γηραιά Κυρία» από τη στιγμή που θα έπαιζε με αντεπιθέσεις, πράγμα που φάνηκε μετά το 60’. Αν έμπαινε και η κεφαλιά του Κέιν στο 90’ θα έχαναν και οι υποστηρικτές του άσου και του διπλού.

Και εμείς βγάλαμε κέρδος με το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ.

Στο στοίχημα δεν έχει σημασία μόνο το τι επιλέγεις, αλλά και το τι αποφεύγεις.

Για να δούμε τώρα τι γίνεται στο Europa League. Στη φάση των «16» περνάει αυτό. Χαμηλώνουμε τους τόνους και ποντάρουμε όσο πιο χαλαρά γίνεται.

Βάσει αγωνιστικού ρεπορτάζ

Από την ΤΣΣΚΑ σήμερα θα λείψει ο Βασίλι Μπερεζούτσκι και ο Βασίν. Στόπερ και οι δύο. Επιπλέον, είναι αμφίβολοι με περιορισμένες πιθανότητες συμμετοχής ο Αλεξέι Μπερεζούτσκι και ο μπακ Στσενίκοφ. Με τι άμυνα θα σταματήσουν την ταχύτατη και επιθετικά αποτελεσματικότατη Λιόν;

Διπλό πολύ μεγάλων αποδόσεων και πιθανός σκόρερ ο Μαριάνο Ντίαζ της γαλλικής ομάδας (διαλέγουμε αυτόν γιατί ο Φεκίρ μάλλον δεν θα παίξει).

Περί σκόρερ

Ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η κατάκτηση του Europa League. Ξεκινά τα βήματα από σήμερα, υποδεχόμενη τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο άσος δεν πληρώνει σχεδόν τίποτα και από τη στιγμή που ο Σιμεόνε αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους βασικούς του, αυξημένες πιθανότητες για να χριστούν σκόρερ συνοδεύουν και τον Γκριεζμάν και τον Ντιέγκο Κόστα.

Η κόντρα

Ποια είναι η Λειψία που είναι φαβορί του 1,60 απέναντι στην πολύ πιο έμπειρη Ζενίτ; Οι Γερμανοί συμμετέχουν για πρώτη φορά στα χρονικά τους στην Ευρώπη και ποτέ δεν φανέρωσαν ανασταλτικές αρετές. Απέκλεισαν τη Νάπολι γιατί την πέτυχαν σε συγκυρία που αδιαφορούσε για τη διοργάνωση. Το Χ και το διπλό ίπτανται σε τεράστιες αποδόσεις.

Όπως αντιλαμβάνεται με λίγα διεκδικούμε πολλά.
Καλή τύχη

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από