Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ράγισε την καρδιά του Αντωνίου, που κλάφτηκε στην ΕΠΟ, που… ψήφισε ότι τον στηρίζει!

Δελφινάριο η ΕΠΟ με τον Στέργιο, τον Γιαννάκη, τον Φιλιππούση και τ' άλλα παιδιά, επειδή... πληγώθηκε από το «στραπατσάρισμα» που του έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της ΕΠΟ. Οχι, μην πάει ο νους σας ότι ίδρωσε το αφτί διαφόρων βλαχοπροέδρων για όσα φοβερά και τρομερά κατήγγειλε στη διάρκεια της παρέμβασής του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτά δεν τους προκαλούν εντύπωση. Τα κάνουν, τα ξέρουν, τα έχουν αποδεχθεί και έχουν γίνει δεύτερη φύση τους. Αυτό που ενόχλησε τους… αυτόφωτους διοικούντες την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι άλλο.

Πήραν κατάκαρδα το γεγονός πως ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού στραπάτσαρε τον εγωισμό του Αστέριου Αντωνίου. Τον στενοχώρησε τον άνθρωπο ο κ. Μαρινάκης. Με αποτέλεσμα στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να μην μπορεί να ηρεμήσει από την ταραχή του. Τόσο μεγάλη ήταν, η ταραχή, που σχεδόν όλη η… παρέα του Γουδή προσπάθησε να τον χαϊδέψει με όμορφα λόγια και γλυκές κουβέντες, για να μην πέσει η ψυχολογία του και η απόδοσή του στο… γήπεδο δεν είναι η αναμενόμενη. Οχι τίποτε άλλο, αλλά ποιος ακούει τον Γιαννάκη μετά.

Τέλος πάντων, οι κολοφώνες της εντιμότητας, της δίκαιης κρίσης και της αμόλυντης και ανεπηρέαστης διοίκησης της ΕΠΟ, αποφάσισαν να λάβουν… μέτρα εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σκληρά μέτρα. Για την ακρίβεια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, αποφασίστηκε να εκδοθεί… ψήφισμα (ναι, καλά διαβάζετε, ψήφισμα) υπέρ του Αντωνίου. Και παράλληλα η ΕΠΟ ανακοίνωσε με στόμφο ότι ο αντιπρόεδρός της χαίρει της απολύτου εκτιμήσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δάκρυα συγκίνησης.

Για να μην τα λέμε εμείς, όμως, διαβάστε τι ωραία που τα γράφει η ΕΠΟ. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, λοιπόν,  στην τελευταία της συνεδρίαση «…1.Αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ του Αντιπροέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Στέργιου Αντωνίου, με αφορμή την ανοίκεια, απρόκλητη και δυσφημιστική λεκτική επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Super League την Πέμπτη 19 Μαΐου. Ο κ. Αντωνίου απολαμβάνει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας και τιμά την Ε.Π.Ο. με το ήθος του και με την ιδιότητα του Α’ Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της στη Super League».

Το γεγονός ότι αναφέρει τη λέξη «ομόφωνα», είναι από μόνο του μια ακόμη απόδειξη ότι δεν μπορούν να πουν αλήθεια ούτε στις ανακοινώσεις τους. Καθώς όταν, στη… λούφα, αποφάσισαν να μιλήσουν για τον πληγωμένο εγωισμό του Αντωνίου, είχαν αποχωρήσει από την τηλεδιάσκεψη αρκετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης. Μόνοι τους αποφάσισαν, μόνοι τους… ψήφισαν, μόνοι τους έβγαλαν ανακοίνωση και μόνοι τους είδαν… ομοφωνία. Όταν είσαι εθισμένος στην αλλοίωση, αυτά γίνονται…

Το ερώτημα, βεβαίως, είναι εάν σε αυτό το ψήφισμα έλαβαν μέρος μόνο τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εάν αυτά τα διαμάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν μόνοι τους σε αυτή την τρομερή κίνηση. Εάν, για παράδειγμα, αποφάσισαν κατά συνείδηση ή πήραν και την άδεια του Γιαννάκη, του Θωμά και των λοιπών δυνάμεων. Η απάντηση δεν χρειάζεται πολύ σκέψη ή αναζήτηση…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από