Πλάκα η Τίγρης στην Αρκούδα με τον Βάτσιο

Με τα νεύρα του ΠΑΟΚ παίζουνε στην ΑΕΚ. Τον δικό τους Βάτσιο στέλνουνε στη Τούμπα για το ματς με τη Ξάνθη. Ο Παράγκας διαβάζει τους ορισμούς.

ΤΟ απόλυτο 50-50 στους ορισμούς της 28ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ, που θέλει να σώσει την Κέρκυρα, έβαλε στο ματς με τον Αστέρα τον Παπαδόπουλο. Η ΑΕΚ, που ενδιαφέρεται για τον Απόλλωνα, έστειλε στη Ριζούπουλη, τον Κατσικογιάννη, μπας και δεν γίνει το διπλό.

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ: Πλάκα κάνει η Τίγρης στη Ρωσική Αρκούδα. Τον Βάτσιο στέλνουν να σφυρίξει στην Τούμπα. Αυτόν που είχε δώσει το πέναλτι στο Λαμία-ΑΕΚ, για ανύπαρκτο φάουλ στον Λιβάγια, έξω από τη περιοχή. Του ιδίου λόχου, οι βοηθοί Βλάσσης, Βασιλόπουλος.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΛΑΡΙΣΑ: Ξεκούραστο μεροκάματο για τον Μάνταλο. Για να μη φωνάζει ο Τεβεκέλης ορίσανε πρώτο βοηθό τον Κούλα Χασάν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Για το «τρία στα τρία» πάει ο Πανιώνιος μπας και καβατζάρει την Ξάνθη στην 5η θέση και ο Ζαμάνης κάποιον άλλον θα ήθελε. Όχι τον Σιδηρόπουλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ: Έχει ανάγκη από ένα καλό παιχνίδι ο Κουτσιαύτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Εύκολο ματς, αλλά ο Μπλάνας μπορεί να τα μπερδέψει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Απόλλωνας έχει ενταχθεί στο μπλοκ του Χαλίφη του Νότου και ο Κατσικογιάννης θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην γίνει το διπλό.

ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Από τους καλούς διαιτητές ο Τζήλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ο Χαλίφης του Βορρά θέλει να σώσει τη Κέρκυρα κι ο Παπαδόπουλος θα βοηθήσει μπας και γίνει ο άσσος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από