Ξανασφυρίζει το πουλέν του Μπέου

Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στους ορισμούς ο Σκουλάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας , του Αχιλλέα Μπέου. Τη Κυριακή τον βάλλανε στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος.

Ρωσική σαλάτα έχουν κάνει τους ορισμούς οι φωστήρες της ΚΕΔ. Προκειμένου να βγουν τα ρουσφέτια, οι τετράδες των διαιτητών είναι άλλα αντ’ άλλων. Στο Κέρκυρα-ΑΕΚ, διαιτητής από την Κορινθία, ο ένας βοηθός από την Αιτωλακαρνανία, ο άλλος από τη Ζάκυνθο κι ο τέταρτος από τη Θεσπρωτία. Στο Λεβαδειακός- Ατρόμητος, ο διαιτητής από τη Θεσσαλία, ο ένας βοηθός από την Εύβοια, ο άλλος από τη Μακεδονία κι ο τέταρτος από τη Φθιώτιδα. Οταν η οδηγία, σε διεθνές επίπεδο λέει, ότι οι τετράδες των διαιτητών πρέπει να έχουν συνάφεια, για να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή συνεργασία.

ΞΑΝΘΗ-ΛΑΡΙΣΑ: Λίγος ο Τσαμούρης, που σφυρίζει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Από τους καλούς διαιτητές ο Τζήλος. Δεν τον ανεβάζανε στη Σούπερ Λίγκα, επειδή η Ενωση της Λάρισας ήταν κόντρα στον Γκιρτζίκη. Αξιόπιστη η Κουρομπίλια, επικίνδυνος ο άλλος βοηθός Τουμπακάρης.

ΛΑΜΙΑ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Διαμαντόπουλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μέχρι και στα Τοπικά που σφυρίζει ο Ευαγγέλου (Θρίαμβος- Κένταυρος) τον πήρανε στο κυνήγι και τον έβγαλε από τα αποδυτήρια η αστυνομία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ο Τζοβάρας είχε παίξει και είχε κοντράρει τον Ολυμπιακό με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκης…

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πουλέν του Μπέου και αγαπημένο παιδί του χαλίφη του Βορρά ο Σκουλάς, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στους ορισμούς (14ο ματς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Δεν λέει τίποτα, σαν διαιτητής ο Κουμπαράκης.
Κέρκυρα- ΑΕΚ. Της προηγούμενης κατάστασης ο Νεοφυτιάδης, έκανε κωλοτούμπα κι επιβίωσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από