Ελεύθερος- πολιορκημένος

Το πάρτι που στήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε ως πρωταγωνιστή τον «καυτό» κόσμο του Άρη και τον Λούκα Μιλούνοβιτς, που σκόραρε το μοναδικό γκολ των «κιτρίνων» αλλά βρίσκεται εκτός των βασικών επιλογών του προπονητή του

Το πάρτι που στήθηκε την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε ως πρωταγωνιστή πέρα από τον «καυτό» κόσμο του Άρη και τον Λούκα Μιλούνοβιτς, ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις το μοναδικό γκολ των κιτρίνων και χάρισε την ιστορική αυτή νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς.

Με μόλις τρεις λεπτά συμμετοχής την φετινή περίοδο ο 25χρονος Σέρβος ακραίος, βρίσκεται σταθερά εκτός των βασικών επιλογών του προπονητή του αφού δεν προθυμοποιείται να βάλει νερό στο κρασί του και να δεχτεί το ψαλίδι στο συμβόλαιο του.

Ο Μιλούνοβιτς που υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι 3ετές συμβόλαιο έναντι 120.000 ευρώ το χρόνο, έχει αρνηθεί να μειώσει κατά το ήμισυ τις αποδοχές του και έχει ενημερωθεί ότι ως αντίμετρο θα ζεσταίνει τον πάγκο και την εξέδρα. Η κακή πορεία του Αρη πέρσι, έριξε κατακόρυφα τις μετοχές του και δεν μπορεί να βρει αλλού τα χρήματα που έχει στα… χαρτιά αφού στην ουσία δεν έχει πάρει ούτε τα μισά από αυτά.

Εφόσον κινηθεί δικαστικά θα είναι ελεύθερος την επόμενη μέρα, αρκεί όμως πρώτα να βρει μια ομάδα που θα πλησιάσει τα οικονομικά του θέλω. Μέχρι τότε θα είναι ελεύθερος- πολιορκημένος…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από