Προκαλεί με Τζήλο και Σιδηρόπουλο ο Περέιρα

Κατά παραγγελία οι ορισμοί του Σαββατοκύριακου. Τετράδα εκατό-μηδέν ΠΑΟΚ στο Περιστέρι κι ο Σιδηρόπουλος που βλέπει κόκκινο και αφηνιάζει στο Βικελίδης. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ.

ΕΠΕΣΑΝ Οι μάσκες με τους ορισμούς σε Περιστέρι και Βικελιδης. Αντί για ξένο διαιτητή στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, σφυρίζει ο Τζήλος. Ένα από τα πιστόλια της εξυγίανσης. Βοηθός, ο προστατευμένος του Περέιρα, Κούλα Χασάν. Αυτός που είχε μετρήσει γκολ του Πέλκα στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος για το Κύπελλο, με τον σκόρερ σε καθαρή θέση οφσάιντ. Τέταρτος για σιγουριά ο Σκουλάς και για να δέσει το γλυκό παρατηρητής ο Θεσσαλονικιός Μαυρόπουλος. Στο Άρης – Ολυμπιακός ο Σιδηρόπουλος που δεν δίνει στους ερυθρόλευκους ούτε τον πυρετό του. Με στενούς δεσμούς με τον χαλίφη του Νότου ο βοηθός Κωσταράς. Σε παιχνίδι Ατρόμητος – Ολυμπιακός, είχε μετρήσει αντικανονικό γκολ των γηπεδούχων και είχε παραπεμφθεί.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ. Δεμένη η τετράδα κι ο παρατηρητής, από τη Μακεδονία. Ότι χρειαστεί ο ΠΑΟΚ θα το έχει από Τζήλο Τζήλος, που παίρνει τον έναν ορισμό μετά τον άλλον. Προστατευόμενος , του Περέιρα ο βοηθός του Κούλα Χασάν, «δικός μας» και ο τέταρτος Σκουλάς. Του Βασσάρα ο παρατηρητής Μαυρόπουλος.

Πανιώνιος-Παναιτωλικός. Δεν είναι κακός διαιτητής ο Τζοβάρας.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Σφυρίζει ο Αυστριακός Όλιβερ Ντράχτα. Για τον
τέταρτο καθάρισε ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος. Ο Περέιρα πήρε το χαρτάκι από τον Τριτσώνη κι έβαλε τον Παπαπέτρου που θα τα βλέπει όλα κιτρινόμαυρα

Λεβαδειακός-Λάρισα. Μαντάρα τα κάνει κάθε φορά που παίζει ο Κουμπαράκης.

Γιάννινα-Λαμία. Από τους καλούς διαιτητές ο Διαμαντόπουλος.

Άρης-Ολυμπιακός. Ο Άρης έδειξε καλή διαγωγή τη περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ και αποζημιώθηκε. Με τον Περέιρα, να στέλνει στο Βικελιδης, τον ανεπιθύμητο για τον Ολυμπιακό Σιδηρόπουλο. Ο αποκαλούμενος και «κορυφαίος» ήταν ο αγαπημένος της ΑΕΚ. Στη πορεία άλλαξε ρότα κι έγινε ο αγαπημένος του ΠΑΟΚ. Του Τίγρη ο βοηθός Κωσταράς που θα παίξει έδρα εκατό-μηδέν. Της ΕΠΣ Μεσσηνίας του ένδοξου Σταθόπουλου ο άλλος βοηθός Αλεξέας. Το πάει το γράμμα ο παρατηρητής Νικολακόπουλος.

ΟΦΗ- Απόλλωνας. Ευκαιρία να δείξει τι αξίζει ο Φωτιάς.

Αστέρας Τρίπολης- Ξάνθη. Κάτι χρωστάει ο Παπαδόπουλος στον Αστέρα. Από το πέναλτι που έδωσε στο μαρκάρισμα του Μάνταλου και πέρασε με διπλό από τη Τρίπολη η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από