Για να δώσει πέναλτι πρέπει να βγει αίμα

Για τον Διαμαντόπουλο που σφυρίζει στο ΟΑΚΑ, πέρυσι φώναζε η ΑΕΚ κι εφέτος ο ΠΑΟΚ. Ο Παράγκας έχει όλα τα ντεσού.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ο Διαμαντόπουλος που σφυρίζει ΑΕΚ-Ατρόμητος. Έχει το χούι, που είχανε παλιά ο Βασσάρας κι ο Τριτσώνης. Να μην δίνει τα πέναλτι που είναι και να δίνει αυτά που δεν είναι. Ο Σπανός πάντως, που θέλει ξένους διαιτητές, με τους Έλληνες είναι δεύτερος.

Λάρισα- Γιάννενα. Σφυρίζει ο Ζαχαριάδης κι ο Κούγιας ακόμα φωνάζει για τον περυσινό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Λάρισα. Τόσα χρόνια στον πίνακα, προσπαθεί για το 50-50 αλλά δύσκολα τα καταφέρνει.

Ξάνθη- Πανιώνιος. Με 108 έχει χρεώσει τον Κομίνη στον Πανιώνιο ο Περέιρα. Στη Νέα Σμύρνη δεν είχε δώσει καθαρό πέναλτι υπέρ του Άρη.

Λεβαδειακός-ΟΦΗ. Φωτιά και λαύρα το ματς, δύσκολα να μπορέσει να το βγάλει ο Γρατσάνης. Ένα ακόμα μεροκάματο σαν τέταρτος αυτή τη φορά ο Τζήλος

ΑΕΚ-Ατρόμητος. Ο Διαμαντόπουλος απ ότι λένε στη Τρίπολη, έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ περπατάει και δεν βλέπει κανέναν και τίποτα. Στο γήπεδο για να δώσει πέναλτι πρέπει «να βγει αίμα». Πέρυσι η ΑΕΚ φώναζε για δύο πέναλτι στο 0-0 με τον Απόλλωνα. Εφέτος δεν έδωσε το πέναλτι στον Ζαμπά, στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο.Τη Κυριακή, στο Γιάννενα-Λαμία δεν έδωσε πέναλτι στον Μπαραλες. Επικίνδυνος ο βοηθός Ψαρρής καλός ο Τριανταφύλλου. Ο τέταρτος Ευαγγέλου μόλις άλλαξε η κατάσταση στην ΕΠΟ, άλλαξε στρατόπεδο κι εντάχθηκε στον χαλίφη του Νότου.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός. Από τον Πειραιά είναι ο Τσαμούρης και θα μπει στη Τούμπα φοβισμένος. Θα παρακαλάει να καθαρίσει γρήγορα το ματς ο ΠΑΟΚ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης. Δεν λέει πολλά σαν διαιτητής ο Βρέσκας.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Σφυρίζει ο Ελβετός Αντριέν Γιάκοτετ. Τέταρτος ο Σκουλάς που δεν θα δώσει στη έδρα ούτε τον πυρετό του.

Απόλλωνας- Άρης. Από τους καλούς διαιτητές ο Κοτσάνης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από