Προπαγάνδα να είναι και ότι να ναι…

Το σάιτ της «ασπρόμαυρης» αλήθειας και του «πρασινοφρουρού» επιχειρεί να φτιάξει κλίμα εν όψει Πάτρας. Η έκθεση της αγαπημένης του αστυνομίας για κάτι που έγινε μακριά από το Καραϊσκάκη χωρίς επιπτώσεις για τον Ολυμπιακό αλλά παρουσιάζεται ως τεράστιο θέμα.

Είναι γνωστός ο ρόλος του «πρασινοφρουρού» και του σάιτ που υπηρετεί. Το γνωστό σάιτ της «ασπρόμαυρης» αλήθειας. Εδώ και χρόνια άλλωστε ο συγκεκριμένος άνθρωπος «σπούδαζε» την προπαγάνδα επιπέδου Γκέμπελς. Ο στόχος είναι ένας και επιστρατεύονται όλα τα «όπλα» στην εποχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της… εξυγίανσης.

Προσέξτε τώρα πως μπορεί να παρουσιαστεί το… τίποτα ως κάτι φοβερό και τρομερό. Η αγαπημένη Αστυνομία του «πρασινοφρουρού» και του σάιτ της… αλήθειας τους παρέδωσε άλλη μια έκθεση από ποδοσφαιρικό αγώνα. Προφανώς έχουν συνεργασία όπως με τους ποδοσφαιριστές ένα πράγμα.

Σε αυτή λοιπόν την έκθεση σύμφωνα με όσα αναφέρει το σάιτ της… αλήθειας αναφέρεται πως ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά μετά από επίθεση σε περιπολικό έξω από το Καραϊσκάκη, σε απόσταση από αυτό. Μάλιστα αναφέρει πως ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού που, προσέξτε, πέταξαν μολότοφ στο περιπολικό που συνόδευε το πούλμαν της ομάδας. Ποιας ομάδας; Όχι αυτής που αποθέωναν τα ΜΑΤ στο Καραϊσκάκη. Του Ολυμπιακού! Ναι, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είπαν να πετάξουν μολότοφ στο περιπολικό που συνοδεύει το πούλμαν της ομάδας τους! Εντυπωσιακό σίγουρα. Το πόσο σίγουρη βεβαίως είναι η αστυνομία ή το σάιτ της αλήθειας ή και οι δύο μαζί ελέγχεται. Γιατί να μην ήταν οπαδοί άλλης ομάδας για παράδειγμα.

Πάμε όμως παρακάτω. Συνέβησαν λοιπόν όλα αυτά, διαβάζεις και εσύ αναγνώστη (από τους λίγους που έμειναν να μπαίνουν σε αυτό το γκεμπελικό σάιτ) τραυματίστηκε αστυνομικός στο Καραϊσκάκη, ουάου, -3 ο Ολυμπιακός.

Προχωράς όμως στο κείμενο και βλέπεις πως έγινε πολύ ώρα μετά το τέλος του ματς, μακριά από το γήπεδο δεν υπάρχει η παραμικρή επίπτωση για τον Ολυμπιακό που έχει κληθεί μόνο για τα καπνογόνα, για να φάει κανά πρόστιμο δηλαδή. Και λες, παει αυτό το έχασαν τελείως, από την πολύ γκεμπελική προπαγάνδα ξεκούτιαναν. Έλα όμως που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

Στο -3 της Πάτρας στοχεύει ο «πρασινοφρουρός» και το σάιτ της… αλήθειας για αυτό και όπου μπορεί και όπου έχει την ευκαιρία δημιουργεί το απαραίτητο κλίμα. Προπαγάνδα να ναι και ότι τα ναι, το έχουν «σπουδάσει» οι δούλοι της εξυγίανσης…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από