Τα τηλεφωνήματα του Καρυπίδη στον Βολκάν Σεν!

To10.gr αποκαλύπτει πότε, πόσες φορές και τι είπε ο πρόεδρος του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, στον Τούρκο μεσοεπιθετικό Βολκάν Σεν.

Προσωπικά έχει αναλάβει την υπόθεση του Βολκάν Σεν, ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρόεδρος του Αρη που αρέσκεται να εμπλέκεται μεταγραφικά, έχει καλέσει δυο φορές τον διεθνή Τούρκο μεσοεπιθετικό, με την τελευταία να χρονολογείται το μεσημέρι της Παρασκευής (04/01)!

Τα όσα αναγράφονται στον τουρκικό τύπο έχουν μεγάλη δόση αλήθειας αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση ακόμα από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ. Ο Καρυπίδης σε αυτές τις δυο επικοινωνίες ήθελε αρχικά να μάθει τις προθέσεις του φημισμένου Τούρκου ποδοσφαιριστή και από την στιγμή που ο Βολκάν Σεν ήταν θετικός ζήτησε πληροφορίες για την φυσική του κατάσταση.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 30 Απριλίου του 2018, ενώ το ύστατο του ενενηντάλεπτο σε συλλογικό επίπεδο ήταν δυο χρόνια πίσω στις 12 Δεκεμβρίου του 2016.

Καταλαβαίνεται ότι αυτή η μεταγραφή έχει πολύ μεγάλο ρίσκο, από την στιγμή που είναι φυσικό ο Τούρκος να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Βολκάν Σεν διαβεβαίωσε από την πλευρά του τον Καρυπίδη, ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση αφού κάνει ατομικές προπονήσεις καθημερινά υπό την επιτήρηση δυο personal trainer!

Βέβαια ένα πολύ μεγάλο ζήτημα είναι και το οικονομικό. Ο Τούρκος αρνήθηκε πέρσι τον Γενάρη την πρόταση της ΑΕΚ, την οποία θεώρησε πολύ χαμηλή. Ο Σεν αμειβόταν τελευταία με 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Όμως πόσο είναι διατεθειμένος να πέσει;

Από την τουρκική αγορά έχει αρκετές προσφορές που ξεπερνούν τις 600-700.000 ευρώ αλλά φαίνεται αποφασισμένος να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από