Ο Μιλουτίνοφ και ο… Άρης

Ευρωλίγκα με τα αγαπημένα μας ειδικά και Σούπερ Λιγκ με το δύσκολο ματς.

Καλή αλλά όχι στο βαθμό που θέλαμε ήταν η χθεσινή μέρα με τον Ολυμπιακό να μας δικαιώνει απόλυτα, την Λαμία να περνάει τον άσο, το όβερ 2,5 να έρχεται στην Τούμπα αλλά την ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό να μας τα χαλάνε.

Οι επιλογές μας για σήμερα έρχονται από Ευρωλίγκα και Σούπερ Λιγκ. Οι βασικές μας αναζητήσεις στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Ματς που ο Ολυμπιακός παίζει πολλά για να εδραιωθεί στην 5η θέση και να είναι στο κόλπο για την 4η θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας.

Ο άσος του Ολυμπιακού κυμαίνεται στο 1.45, απόδοση που είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα του μπάσκετ. Η προσοχή μας όμως βρίσκεται στα ειδικά, και η εμπιστοσύνη μας σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί. Με 1.87 πληρώνει το όβερ 11,5 πόντους του Μιλουτίνοφ, το ίδιο και το όβερ 1,5 τρίποντο του Στρέλνιεκς.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας κρατάμε το +4,5 της Μακάμπι στην Μπασκόνια με απόδοση που αγγίζει τον διπλασιασμό αλλά και με ρίσκο τον άσο της Μπάγερν επί της Φενέρ σε απόδοση που φτάνει κοντά στον τριπλασιασμό του πονταρίσματος μας.

Στην Σούπερ Λιγκ το ματς στην Ξάνθη, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Άρη έχει μεγάλες αποδόσεις. Θα κρατήσουμε το αμφίσκορο στο 2.25. Από το εξωτερικό θα πάρουμε το όβερ 2,5 στο Ίντερ-Λάτσιο για το Κύπελλο με απόδοση στο 1.80.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από