Έγινες φήμη και για αυτό δεν φυλακίζεσαι

Την… τίμησε τη φανέλα με to10.gr ο Νοικοκύρης. Ξεκίνησε με… γκολ από το αποδυτήρια. Τέλη Οκτώβρη πάρε να έχεις φίλε αναγνώστη (κατά το… φίλε οδηγέ, φίλος έδωσε σε φίλο, φίλε έλα απόψε που πονάω κλπ) την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για του χρόνου. Όχι Παναής από τα Μέγαρα. Μαυροπάνος από τα Γιάννενα, αλλά δεν θα […]

Την… τίμησε τη φανέλα με to10.gr ο Νοικοκύρης. Ξεκίνησε με… γκολ από το αποδυτήρια. Τέλη Οκτώβρη πάρε να έχεις φίλε αναγνώστη (κατά το… φίλε οδηγέ, φίλος έδωσε σε φίλο, φίλε έλα απόψε που πονάω κλπ) την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για του χρόνου.

Όχι Παναής από τα Μέγαρα. Μαυροπάνος από τα Γιάννενα, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε στο χρώμα και στην περιοχή. Η Ελλάδα άλλωστε έχει τόσα όμορφα μέρη για μαύρισμα.

Παρασκευή λοιπόν ο αρχισυντάκτης (σλουρπ…), έστρωσε τραπέζι με την αποκάλυψη του ονόματος. Σάββατο κέρασε και το… γλυκό με το ταξίδι του Μοντέστο ως την Λιβαδειά για να παρακολουθήσει τον νεαρό. Και ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις -σε αρέσει, δεν σου αρέσει- ακολουθείς μηχανικά την ίδια διαδικασία (μαζεύεις τη μπάλα από τα δίχτυα και πας για… σέντρα), ο Νοικοκύρης ξαφνικά έγινε σοφότερος.

Ή πιο σωστά: Έγινε φήμη (και για αυτό δεν φυλακίζεται), έγινε δημοσίευμα από τα Γιάννενα, έγινε… πληροφορία από μάνατζερ. Το είχαμε καταλάβει ότι το παλικάρι είναι γεμάτο ταλέντα, αλλά τέτοια μεγαλεία παραδεχόμαστε πως δεν τα περιμέναμε!

Συμβαίνουν αυτά, βεβαίως. Και από εδώ και πέρα θα συμβαίνουν συχνότερα διότι αν δεν το προσέξατε to10.gr ήρθε… φουριόζο. Με θόρυβο ικανό να ξυπνήσει ως και τον Τσόσιτς στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Φέρνει μαζί του και άλλες… φήμες, και άλλα δημοσιεύματα από τα Γιάννενα. Φέρνει και άλλες… πληροφορίες από μάνατζερ. Παλιά τα λέγανε «γκάφες» αυτά, τώρα όμως θα πρέπει να τα συνηθίσουμε με τη σύγχρονη μορφή τους.

Τι άλλο να πούμε; Να ευχηθούμε τα καλύτερα. Υγεία να χουμε και καλή ανάγνωση γενικώς.

Και όσο για τον Νοικοκύρη: Άντε φίλε κάποια στιγμή και «είδηση που μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός της Κολομβίας»! Σου αξίζει άλλωστε να κάνεις διεθνή… καριέρα!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από