Ήρθε, είδε και απήλθε…

Ομάδα της Super League έφερε υποψήφιο νέο προπονητή σε εντός έδρας παιχνίδι της.

Προεργασία για τη νέα σεζόν κάνει ήδη μια ομάδα της Super League. Και δεν αναφερόμαστε σε φλερτ με κάποιον ποδοσφαιριστή…

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες βρέθηκε στην χώρα μας ένας ξένος προπονητής συνοδευόμενος από Ελληνα ατζέντη. Ο τεχνικός έχει δεχτεί κρούση από την ελληνική ομάδα για την συνεργασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Όμως προτού πάρει την τελική του απόφαση ζήτησε να έρθει να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις, την ομάδα… Με λίγα λόγια παρακολούθησε ζωντανά εντός έδρας ματς της ομάδας που τον θέλει, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Αυτό φυσικά ήταν πολύ εύκολο, αφού είναι ένα νέο πρόσωπο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν μπορούσε να αναγνωριστεί από κανέναν.

Ο ξένος επισκέπτης αποχώρησε για την πατρίδα του και ζήτησε διορία μερικές μέρες για να ζυγίσει όλα τα δεδομένα, να μιλήσει με την οικογένεια του και να απαντήσει.

Εννοείται ότι θα πιάσει άμεσα δουλειά και θα προχωρήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος και να γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από τον Μάιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από