Συνεχίζει τη πλάκα στον Σπανό ο Περέιρα

Στη τελική ευθεία το πρωτάθλημα αλλά εύκολη πλέον η δουλειά για τον Περέιρα καθώς λίγα είναι τα παιχνίδια με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ για τους ορισμούς της 26ης αγωνιστικής.

Διαιτητή από τη Φινλανδία φέρνει ο Περέιρα για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Τον γνωστό Γκεστράνιους που είχε σφυρίξει και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ευκαιρία για τον Φινλανδό για ένα τριημεράκι γλύκισμα. Στο πρωτάθλημα πλέον έχουν όλα κριθεί. Σίγουρα δεύτερος ο Ολυμπιακός, σίγουρη την Ευρώπη ο Ατρόμητος, τζάμπα τα έξοδα. Αβάντα, για τον ΠΑΣ Γιάννενα ο Σιδηρόπουλος που πάει στη Λιβαδειά για το πενήντα-πενήντα. Ας τα δούμε ένα-ένα:

Λεβαδειακός-Γιάννενα. Μία κατηγορία είναι το ματς κι ο «κορυφαίος» Σιδηρόπουλος δεν πρόκειται να δώσει στο Κομπότη ούτε τον πυρετό του.

Λαμία-Πανιώνιος. Θα προσπαθήσει να βγάλει το παιχνίδι ο Κουτσιαύτης, αλλά είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρει.

Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης. Δεν πρόκειται να ενοχλήσει κανείς τον Παπαπέτρου και κατά συνέπεια θα παίξει για πάρτη του.

Άρης-ΟΦΗ. Σίγουρα πέμπτος ο Άρης κυνηγάει τη τέταρτη θέση, αφού είναι στο -3 από τον Ατρόμητο κι ο Σέζος που σφυρίζει είναι από το Κιλκίς.

ΑΕΚ-Παναιτωλικός. Αδιάφορο το παιχνίδι αλλά ικανός να τα μπερδέψει ο Φωτιάς.

Ξάνθη-ΠΑΟΚ. Εκατό μηδέν στο χαλίφη του Νότου, ανήκει ο Ευαγγέλου. Δεν θα έχει όμως κανένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι (που οι γηπεδούχοι υποδέχονται με ανοιχτές τις αγκάλες τους πρωταθλητές) να κάνει δημόσιες σχέσεις με το Βορρά.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Σφυρίζει ο Φινλανδός, Ματίας Γκεστράνιους που στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τα είχε πάει πολύ καλά.

Απόλλωνας-Παναθηναϊκός. Δεν είναι κακός διαιτητής ο Φωτιάδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από