Νέο ταμείο!

Τρεις απόπειρες έχει κάνει ο …καμμένος μέσα στο 2018 και στις δύο έχει δείξει το δρόμο για το ταμείο με απόλυτο επιτυχίας

Με τον καλύτερο τρόπο έχει μπει για την ιστοσελίδα μας το 2018 και σε στοιχηματικό επίπεδο. Πήγαμε στο ταμείο στις 2 του μήνα με απόλυτη τετράδα και το ίδιο κάναμε και χθες με δυναμική τριάδα.

Το διπλό της Τσάβες πλήρωσε επί 3,35, το Χ της Μπενφίκα με τη Σπόρτινγκ έδωσε επίσης ένα τριαράκι και αυτά τα δύο ωραία πράγματα πλαισιώθηκαν από το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ (γύρω στο 1,45) στο λονδρέζικο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι.

Ποιο είναι το «μάθημα»; Ότι παρακολουθούμε πάντα τις αυξομειώσεις των αποδόσεων στις διάφορες στοιχηματικές εταιρείες, επιλέγουμε μερικές από αυτές που κρίνουμε ότι έχουν βάση επιβεβαίωσης και αν είναι δυνατό τις τροποποιούμε κιόλας για να περιορίσουμε το ρίσκο.

Για παράδειγμα είδαμε ότι έπεφτε το διπλό της Τσέλσι, αλλά προτιμήσαμε το GOAL, καθώς οι «μπλε» έδιναν μεγάλο ντέρμπι και οι «κανονιέρηδες» δεν υπήρχε περίπτωση να παραδοθούν. Και βέβαια δεν το έκαναν αφού ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις και βέβαια δεν μας ενόχλησε καθόλου…

Επίσης, δεν ξεχνάμε ότι όταν διεκδικούμε μεγάλες αποδόσεις, φροντίζουμε να καλυπτόμαστε με διπλή στήλη ή διπλή ευκαιρία. Και η Μπενφίκα στο 90’ ισοφάρισε τη Σπόρτινγκ που πιεζόταν παγκοσμίως από τους απανταχού παίκτες του στοιχήματος, αλλά εμείς στο διπλό είχαμε προσθέσει και το Χ. Ούτε οι «αετοί» ήταν φυσικά διατεθειμένοι να παραιτηθούν.

Το ζήτημα σε κάθε μας κίνηση είναι πρώτα να μη χάνουμε. Έτσι, ώστε να μπορεί ο καθένας να ποντάρει και την επόμενη μέρα χωρίς να σκέφτεται ότι σπαταλά τα λίγα ή περισσότερα χρήματά του. 

Και το να γλιτώνουμε για δεύτερη σερί μέρα την οποιαδήποτε χασούρα, αποκομίζοντας σοβαρό κέρδος, είναι φυσικά πολύ σημαντικό.

Απόψε το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα δεν προσφέρει απολύτων τίποτα. Είμαστε ήδη σε κατάσταση μελέτης των επόμενων αγώνων, αλλά και των διοργανώσεων που επανέρχονται στην καθημερινότητά μας από το Σαββατοκύριακο.

Αύριο θα έχουμε να πούμε αρκετά και για το ελληνικό πρωτάθλημα τόσο ως αγωνιστική όσο και ως διοργάνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από