Ολυμπιακός: Νέα ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν παράτυπη τη συμμετοχή της παίκτριας του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό.

Σε νέα ένσταση κατά του κύρους του πρώτου τελικού της Α1 Μπάσκετ Γυναικών με τον Παναθηναϊκό προέβη ο Ολυμπιακός, λόγω της συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου.

Με την ένσταση τους οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν ότι η συμμετοχή της μπασκετμπολίστριας του Τριφυλλιού ίναι αντικανονική καθόσον ισχύει η ποινή 4ετους αποκλεισμού της που εχει επιβληθεί απο WADA /CAS εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ, η δε έκδοση του δελτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατα παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών / εγγράφων της ΕΟΚ.

Για αυτό, ο Ολυμπιακός κινήθηκε νομικά όπως έχει το δικαίωμα και θα επανέρθει με την υποβολή υπομνήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει αντίστοιχη ένσταση στον τελικό που κρίθηκε ως μη γενόμενος από την ΕΟΚ και την ΚΕΔ, αλλά μέχρι τώρα είναι άγνωστη η κατάληξη της.

Μάλιστα, στον Πειραιά εκφράζουν απορία επειδή ενώ για την ένσταση του Παναθηναϊκού κατά του κύρους του πρώτου τελικού, τα αρμόδια όργανα έδρασαν αστραπιαία, στη δική τους περίπτωση με την ένσταση για την Χατζηνικολάου, παρατηρείται τρομερή καθυστέρηση.

Περαιτέρω, αυτή την ώρα στο ΣΕΦ βρίσκεται Αθλητικός Εισαγγελέας, ενώ οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στη χρήση του Instant Repley.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από