Συντριβή για την Ελλάδα, 85-51 από τη Σερβία

Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης η Εθνικής μας δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τη Σερβία και έτσι ηττήθηκε με το «βαρύ» 85-51, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurobasket γυναικών - «Τελικός» με Ιταλία την Κυριακή (20/6).

Η Ελλάδα υπέστη «βαριά» ήττα για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurobasket γυναικών, καθώς συνετρίβη με σκορ 85-51 από τη Σερβία.

Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης η Εθνική μας δεν ήταν ανταγωνιστική, με συνέπεια να χάσει με κάτω τα χέρια. Πλέον, το ματς της Κυριακής (20/6) με την Ιταλία για την τελευταία αγωνιστική αποκτά χαρακτήρα «τελικού». Καθώς η Ελλάδα θέλει έστω να πάρει μία νίκη στον όμιλο, να τερματίσει 3η και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τραγικό ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο για την Ελλάδα, καθώς το επιμέρους σκορ ήταν 23-3 υπέρ των Σέρβων! Κάπου εκεί φάνηκε πως η Εθνική μας δεν θα καταφέρει να γλιτώσει την ήττα. Και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 40-16 για τη Σερβία.

Ίδιο σκηνικό και στο β’ μέρος, με την αντίπαλο της Ελλάδας να διατηρεί αρκετά εύκολα το τεράστιο προβάδισμά της και να κάνει το 2/2 στον όμιλο.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Κρβέντακιτς με μόλις 9 λεπτά συμμετοχής και 13 πόντους, ενώ για την ελληνική ομάδα η μοναδική διψήφια ήταν η Σπανού με 10. Ακολούθησε με 9 πόντους η Μποσγανά.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 3-23, 21-25, 14-20

Τα στατιστικά της Ελλάδας

Και της Σερβίας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από