Επιβλητική Φενέρ… πάτησε την Εφές και έκανε το 1-0 στους τελικούς

Εκπληκτική Φενέρμπαχτσε, έκανε ότι ήθελε την Αναντολού Εφές στον πρώτο αγώνα των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, η οποία επικράτησε με 85-76 και πήρε προβάδισμα.

Επιβλητική εμφάνιση, παρουσία για την Φενέρμπαχτσε στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, η οποία… πάτησε την Εφές επικράτησε με 85-76 και έκανε το 1-0, παίρνοντας έτσι προβάδισμα εν όψει της συνέχειας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο  Γιαν Βέσελι με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ντέβιν Μπούκερ με 11 πόντους και ο Νάντο ΝτεΚολό κινήθηκε στις παρυφές του νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους και 7 τελικές πάσες.

Από την πλευρά για την Αναντολού Εφές η οποία δεν είχε στην διάθεση της το μεγάλο της αστέρι, Βασίλιε Μίσιτς, ο Ροντρίγκ Μπουμπουά ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, με τον ο Ελάιζα Μπράιαντ να συνεχίζει να αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο στο τελευταίο μισό της χρονιάς, καταγράφοντας 13 πόντους, ενώ ο Τιμπόρ Πλάις πρόσθεσε 9 πόντους έχοντας και 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 37-37, 59-53, 85-76

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από