Οι διαιτητές της αναμέτρησης αποφάσισαν τη διακοπή του παιχνιδιού 1΄20’’ πριν την λήξη της πρώτης περιόδου
Η έντονη βροχόπτωση στην πόλη Ρούσε και η εισροή υδάτων από την οροφή του γηπέδου στον αγωνιστικό χώρο, είχαν ως συνέπεια τη διακοπή του δεύτερου προγραμματισμένου για σήμερα (28/6) φιλικού αγώνα της εθνικής νεανίδων με τη Βουλγαρία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ U18 (A’ κατηγορίας) που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα (5-13/7) στη Σάντα Κροθυ Δε Λα Πάλμα.
Οι διαιτητές της αναμέτρησης αποφάσισαν τη διακοπή του παιχνιδιού 1΄20’’ πριν την λήξη της πρώτης περιόδου (η Εθνική Νεανίδων προηγούνταν στο σκορ 19-11), αφού η εισροή υδάτων στο παρκέ καθιστούσε δύσκολη τη συνέχεια του αγώνα και πιθανόν θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ασφάλεια των αθλητριών των δυο ομάδων.
Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός ελπίζει στην άρνηση του Ουναΐ για τη Ρωσία
Η αποστολή της εθνικής νεανίδων θα επιστρέψει αύριο (29/6) στην Αθήνα, όπου από τη Δευτέρα (30/6) θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ U18, με τις Υφαντοπούλου και Χλιαουτάκη που είχαν παραμείνει στην Ελλάδα να ενσωματώνονται ξανά στην ομάδα ακολουθώντας το πρόγραμμα των προπονήσεων.