Οι αθλητές του τμήματος προετοιμάζονται για το Κύπελλο.
Τις προπονήσεις του ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη ενόψει του Κυπέλλου, έχοντας βλέψεις και για τις υψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση του τμήματος αναφέρει αναλυτικά:
«Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Σ. Άρη . Σε ένα όμορφο κλίμα έδωσαν το παρόν όλοι οι παίκτες , με την υπόσχεση να επιστρέψει ο Άρης στην θέση που του αρμόζει .
Τα βήματα που πρέπει να γίνουν είναι πολλά .Όρεξη για δουλειά υπάρχει . Η διοικητική ανανέωση ολοκληρώθηκε , με νέες ιδέες να μπαίνουν στο πλάνο . Το ρόστερ της ομάδας συμπληρώθηκε και πλέον την παρούσα εβδομάδα ξεκινάει η προετοιμασία του Συλλόγου για την διοργάνωση του κυπέλλου . Η Τζούλη Χατζηζωγίδου θα ηγηθεί και φέτος της προσπάθειας , με την έμπειρη πλέον κόουτς να γνωρίζει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει .
Ας ελπίσουμε φέτος η υγεία να υπάρχει στο τμήμα και ανεμπόδιστο να καταφέρει να εδραιωθεί και πάλι στις κορυφαίες θέσεις της μπασκετικής
Ελλάδας».