Εξελίξεις στον χώρο του Κολεγιακού μπάσκετ, με τον FBI να ξεκινά έρευνα για στοιχηματισμό και στο ΝCAA.
Από τα τέλη του Οκτώβρη, το παγκόσμιο μπάσκετ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση των κατηγοριών σε παίκτες και προπονητές για παράνομο στοιχηματισμό στο ΝΒΑ, με το FBI να συλλαμβάνει μεταξύ άλλων τόσο τον Τσάνσι Μπίλαπς, όσο και τον Τέρι Ροζίερ.
Αρχικά η Ομοσπονδιακές Αρχές είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κάποια ανάμειξη του NCAA, όμως σύμφωνα με το «Front Office Sports» αποκαλύπτει ότι το FBI ξεκίνησε έρευνα σε συνεργασία με τη λίγκα για υπόθεση στοιχηματισμού στην Division I.
As college hoops begins, illegal gambling scandals loom large.
Already, more than 30 men’s college basketball players are being investigated by the NCAA while the NBA continues to reel from an FBI gambling investigation.
— Front Office Sports (@FOS) November 6, 2025
Όπως μεταφέρει το «Front Office Sports» στις σχετικές έρευνες εμπλέκονται τουλάχιστον 30 εν ενεργεία και πρώην παίκτες του Κολεγιακού μπάσκετ! Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι περισσότερες ομάδες που εμπλέκονται δεν είναι από τα μεγάλα… ονόματα, αλλά από σχετικά μικρά προγράμματα.