Ο Όφερ Γιανάι ήταν πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα στιγμιότυπο το οποίο δεν τον τιμά και ιδιαίτερα...
Η Χάποελ Τελ Αβίβ δεν τα πηγαίνει και ιδιαίτερα καλά τον τελευταίο καιρό, καθώς αποκλείστηκε και από την συνέχεια του Κυπέλλου Ισραήλ, καθώς έχασε από την Χάποελ Ιερουσαλήμ με 93-83, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Όφερ Γιανάι να είναι ακόμα μία φορά πρωταγωνιστής σε ένα αρνητικό σκηνικό.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη επέλεξε να καθίσει δίπλα από τον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ και να βιντεοσκοπεί με το κινητό τηλέφωνο τον αντίπαλο προπονητή, Γιόναταν Αλόν, κάθε φορά που ξεπερνούσε τις γραμμές ορίων, δείχνοντας βίντεο από τις φάσεις στους διαιτητές.
Όταν διαιτητές ζήτησαν στη δεύτερη περίοδο την απομάκρυνσή του από τη σημείο αρνήθηκε με συνέπεια να προκαλέσει δεκάλεπτη διακοπή. Τελικά απομακρύνθηκε και ανέβηκε στην εξέδρα για το υπόλοιπο του ματς.