Ολυμπιακός – Αθηναϊκός 75-85: Πήραν το ντέρμπι οι φιλοξενούμενες

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Αθηναϊκό με 85-75 για το ματς της 21ης αγωνιστικής του εγχώριου πρωταθλήματος

Ο Αθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 85-75 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 του εγχώριου πρωταθλήματος γυναικών.

Οι Ερυθρόλευκες παρατάχθηκαν χωρίς τις Γούλφλοκ και Χριστινάκη, απουσίες που εκμεταλλεύτηκε ο Αθηναϊκός για να πάρει τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με την ομάδα του Βύρωνα και οι Ερυθρόλευκες κυνηγούσαν τις φιλοξενούμενες στο σκορ, ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με προβάδισμα του Αθηναϊκού για το 41-48.

Οι παίκτριες της Δρακάκη μπήκαν με πατημένο το… γκάζι στο δεύτερο μέρος και έτρεξαν ένα επιμέρους 8-0 στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου. Ωστόσο, ο Αθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ολυμπιακό και χάρη στους πόντους των Ράτζα και Παρκς, η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 60-66 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο φινάλε, ο Αθηναϊκός μπήκε με αυτοπεποίθηση στην τελευταία περίοδο και διεύρυνε το προβάδισμά του, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με το τελικό 85-75.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 41-48, 60-66, 75-85

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από