Βεζένκοφ: «Χρέος μας να βελτιωθούμε και να βρούμε τη χημεία μας»

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ μετά το φινάλε του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος στο 100% αφού έχει ενοχλήσεις. Παράλληλα πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό για την ομάδα να βελτιωθεί και να αποκτήσει χημεία ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοφ

Δεν είμαι στο 100%. Το δουλεύουμε (σσ. το θέμα στον αγκώνα), αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ώρα για προπόνηση ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να αγωνιστώ με αυτό. Δεν μ’αρέσει να με ενοχλεί κάτι, αλλά είναι μέρος του αθλητισμού.

Από την άλλη, νομίζω δεν ήμασταν καλοί σήμερα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Όμως θεωρώ ότι μέσα από τις λίγες προπονήσεις που έχουμε, μέσα από τα παιχνίδια, είναι χρέος μας να βελτιωθούμε και να βρούμε τη χημεία μας όσον το δυνατό πιο γρήγορα.

Αυτά τα φιλικά χρειαζόμαστε, με ομάδες που έχουν τους ίδιους ή παρόμοιους στόχους με τους δικούς μας, γιατί την άλλη εβδομάδα ξεκινάνε τα επίσημα παιχνίδια, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Μ’αρέσει να παίζω στην Κύπρο. Είναι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου εδώ. Έχω μεγαλώσει εδώ. Είναι ξεχωριστό και πάντα όταν ερχόμαστε εδώ είναι πιο ιδιαίτερο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από