Επίσημο: Στο Περιστέρι το Super Cup – Οι ώρες και τα ζευγάρια των ημιτελικών

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε επίσημα πως το φετινό Super Cup θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, ενώ έκανε γνωστές και τις ώρες των αναμετρήσεων.

Την αλλαγή έδρας του Super Cup της φετινής σεζόν ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, γνωστοποιώντας πως οι αγώνες δεν θα γίνουν στη Ρόδο, αλλά στο γήπεδο του Περιστερίου.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι θα είναι εκείνο του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ το Σάββατο 26/9 στις 16:45, ενώ ο άλλος ημιτελικός αποτελείται από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ενώ οι νικητές θα συναντηθούν στον τελικό της Κυριακής (27/9) στις 21:00.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για το Super Cup:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan GBL και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη διασφάλισης της δημόσιας υγείας και της ομαλής, ασφαλούς και απρόσκοπτης διεξαγωγής της διοργάνωσης «Stoiximan Super Cup 2026» προγραμματισμένης για τις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2026 στη Ρόδο, σας ενημερώνουμε για τη μετάθεση του τόπου διεξαγωγής της ως άνω διοργάνωσης στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στο «Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου» στην ίδια ημερομηνία.

Το πρόγραμμα του Stoiximan Super Cup 2026

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Ημιτελικός
16:45 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ημιτελικός
21:00 Παναθηναϊκός AKTOR– ΠΑΟΚ

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Τελικός
21:00

*Όλοι οι αγώνες του Stoiximan Super Cup 2026 θα μεταδοθούν ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από