Συναντήθηκαν Μπλατ και Αγγελόπουλοι, τέλος ο Μπόγρης

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού βρέθηκαν μαζί με τον Αμερικανοϊσραηλινό κόουτς και συζήτησαν για ότι απασχολούν τους Ερυθρόλευκους.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Ντέιβιντ Μπλατ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού νωρίτερα να έχει δει από κοντά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Κέβιν Πάντερ.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Οι πρόεδροι των Πειραιωτών συζήτησαν με τον Μπλατ για το μέλλον της ομάδας, τον μεταγραφικό σχεδιασμό της και όσα τους απασχολούν για την επόμενη σεζόν.

Μέχρι στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την έκβαση της συνάντησης, όμως όπως και να έχει οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να… τρέξουν τις υποθέσεις των συμβολαίων των παικτών που έχουν οψιόν και παράλληλα να ανεβάσουν ταχύτητα για την απόκτηση των αθλητών που θα γεμίσουν το ρόστερ τους.

Ενα από τα θέματα που έπρεπε να αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι διοίκηση και προπονητής, ήταν αυτό του Γιώργου Μπόγρη. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ελληνας σέντερ ήδη πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Μάλιστα, επειδή ήδη έχει προτάσεις από την Ισπανία στα χέρια του, το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από