Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν 84-85 (κ.δ. 78-78)

Η ομάδα του Αντρέι Τρινκέρι επιβλήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο των Ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου και κατάκτησε την κούπα του Κυπέλλου Σερβίας σε έναν εξαιρετικό τελικό!

Σε ένα απίστευτο ντέρμπι, που έληξε στο έξτρα πεντάλεπτο, η Παρτιζάν επιβλήθηκε του Ερυθρού Αστέρα με 85-84 στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας και κατέκτησε το πολυπόθητο τρόπαιο.

Οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου είχαν τα ηνία του ματς και μάλιστα προηγήθηκαν και με έξι πόντους, τρία λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης (73-67), όμως το συγκρότημα του Τρινκέρι αντέδρασε και έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο και το σκορ στο 78-78.

Εκεί μίλησε η ψυχραιμία της Παρτιζάν με τον Γιάραμαζ με ένα προσωπικό του 5-0 να κάνει το 80-85 ο Ερυθρός Αστέρα πλησίασε ξανά (84-85) αλλά δεν μπόρεσε ούτε ο Μπαρόν ούτε ο Μπράουν να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του, με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι να πανηγυρίζει το τρόπαιο.

Ο Πέιτζ είχε 21 πόντους και ο Γιάραμαζ 19 για την Παρτιζάν. ενώ για τους ηττημένους οι Μπράουν και Νταβίντοβατς είχαν 17 και 16 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από