Η Λούντβιγκσμπουργκ σόκαρε την Μπάγερν!

Οι Βαυαροί παρότι επικράτησαν με 74-73, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του γερμανικού πρωταθλήματος καθώς είχαν ηττηθεί με 4 πόντους στον πρώτο προημιτελικό.

Και τι έγινε που άπαντες περίμεναν πως η Μπάγερν ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος; Δεν ρώτησε κανείς την Λούντβιγκσμπουργκ η οποία είχε ρίξει την προειδοποιητική της βολή στο πρώτο τους παιχνίδι για τους «8» του μίνι τουρνουά που λαμβάνει χώρα στο Audi Dome.

Η έκπληξη λοιπόν ολοκληρώθηκε μία και καλή καθώς οι Βαυαροί δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμποδιο του 87-83 του πρώτου παιχνιδιού, επικράτησαν με 74-73 στον δεύτερο προημιτελικό και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

O Mάρκους Νάιτ ήταν παίκτης που έκανε τα πάντα για τους θριαμβευτές. Ο παίκτης της Λούντβιγκσμπουργκ αγωνίστηκε πάνω από 39 λεπτά πετυχαίνοντας 20 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ.

Θετικός ο Πολ Ζίπσερ, με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ για την Μπάγερν Μονάχου, όμως τι να το κάνεις, αφού οι Βαυαροί αποκλείστηκαν από την διοργάνωση.

Tα δεκάλεπτα: 18-23, 36-45, 52-56, 73-74

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από