Ολυμπιακός: Δένει το μέλλον του με Νικολαΐδη!

Ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση του νεαρού γκαρντ του εντυπωσίασε με την U18 στον Βόλο.

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν μια ομάδα στην Α2 που ουσιαστικά θα είναι ο… προπομπός για την πρώτη που θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Οι Ερυθρόλευκοι για αυτό κοιτούν το πρότζεκτ αυτό να έχει αναπτυξιακό ύφος, με παίκτες που θα έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και θα αποτελέσουν παίκτες του κορμού του στα επόμενα χρόνια.

Έτσι μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Τσάμη οι Πειραιώτες κινούνται για έναν ακόμα παίκτη που έλαμψε στο U18 του Βόλου με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Και όχι απλά έλαμψε αλλά έκλεψε την παράσταση αφού όντας ο βενιαμίν της ομάδας, ήταν εκ των κορυφαίων του Βλασσόπουλου.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός σε όλο το τουρνουά και ήταν η αποκάλυψη της γαλανόλευκης.

Ενδεικτικό ήταν πως ο γιος του παλαίμαχου γκαρντ, Σωτήρη, τελείωσε το Πανευρωπαϊκό με 11.7 πόντους μέσο όρο όντας ο νεαρότερος από τους παίκτες της Εθνικής.

Στον Ολυμπιακό θέλουν υπό τις οδηγίες του Τσαλδάρη και του υπολοίπου σταφ να τον προετοιμάσουν για το μέλλον. Είναι από τα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ που αξίζουν προσοχής, θα παίξει αρκετά στην Α2 για να αναδειχθεί το ταλέντο του και θα προσεχθεί ιδιαίτερα από τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός ετοιμάζει το μέλλον του και κοιτάει το πως θα δημιουργήσει τον καινούργιο κορμό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από