Απόλλων Πάτρας: Με 8 παίκτες και χωρίς προπονητή κόντρα στον Ολυμπιακό Β’

Με μόλις 8 παίκτες και χωρίς τον προπονητή του θα παραταχθεί ο Απόλλων Πάτρας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β' για την 21η αγωνιστική της Α2.

Το αίτημα του Απόλλωνα Πάτρας να αναβληθεί η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών με τον Ολυμπιακό, δεν έγινε δεκτό.

Έτσι, ο Απόλλων Πάτρας θα αναγκαστεί να παραταχθεί στον αγώνα χωρίς πέντε παίκτες του, οι οποίοι έχουν παρουσιάσει συμπτώματα πυρετού. Επίσης, ούτε ο προπονητής της ομάδας θα δώσει το «παρών», ενώ συνολικά η αποστολή θα απαρτίζεται από 8 παίκτες.

Δείτε το μήνυμα και την ανάρτηση του γκαρντ του Απόλλωνα, Άγγελου Τσάμη:

«Καλό παιχνίδι μάγκες μου.

Αυτή είναι η ομάδα μας που θα εμφανιστεί σήμερα στον Ολυμπιακό .

Μαζί με τον αρχηγό μας Γιάννη Μολφετα .

Εμείς σεβόμαστε τους παικτες του Ολυμπιακού και καταλαβαίνουμε την γενική κατάσταση στην Ελλάδα

Τουλάχιστον έχουν χώρο τα παιδιά να κάτσουν άνετοι…»

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας:

«Ο Α.Σ. Απόλλων Πάτρας παρότι έκανε προσπάθειες για την αναβολή του σημερινού προγραμματισμένου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ. στα πλαίσια της εικοστής πρώτης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αλλά και απόλυτης προστασίας των αθλητών του, των αθλητών της αντιπάλους ομάδας, των διαιτητών κι όλων των εμπλεκομένων σε ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνει ότι στον αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα παρουσιαστεί στο γήπεδο μόνο με οκτώ αθλητές, που αυτή την στιγμή δείχνουν υγιείς, δίχως να ακολουθήσουν την αποστολή οι αθλητές που είναι εμπύρετοι καθώς και ο προπονητής της ομάδας μας, γιατί η ΥΓΕΙΑ αθλητών-προπονητών και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγαλύτερο και υψηλότερο αγαθό από τους δύο βαθμούς της νίκης.

Η Ιστορία του Απόλλωνα επιβάλλει την υπεύθυνη αντιμετώπιση του γεγονότος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από