Οι προπονήσεις του Τσαλμπούρη με τον ΠΑΟΚ και η προοπτική συνεργασίας

Ο 24χρονος σέντερ ψάχνει ομάδα, θα συμμετάσχει για έναν μήνα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ελεύθερος στην αγορά είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο 24χρονος σέντερ, προκειμένου να διατηρήσει σε ικανοποιητικά επίπεδα τη φυσική του κατάσταση, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Γεγονός που θα κρατήσει για έναν μήνα.

Βέβαια, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο η συνεργασία των δύο πλευρών να κρατήσει για περισσότερο. Καθώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ψηλό λόγω των σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στη θέση «5». Ο Τσαλμπούρης αρχικά θα κάνει μόνο προπονήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και το επόμενο διάστημα θα κρίνουν οι Θεσσαλονικείς αν πρέπει να του καταθέσουν πρόταση συνεργασίας.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε το εξής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται: «Με την προοπτική πέρα από τον πρώτο μήνα της συνεργασίας του με την ομάδα μας να υπάρξει και συνέχεια».

Η ενημέρωση του συλλόγου λέει επίσης πως «ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Alan Herndon και φυσιοθεραπεία ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, που υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 4-5 ημέρες και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από