Η ΕΟΚ θέλει και πάλι τον Αναστόπουλο στη δράση!

Και όμως η ομοσπονδία, με επιστολή προς την ΟΔΚΕ ζητάει την ενεργοποίηση του Έλληνα ρέφερι, ο οποίος όμως έχει περάσει το όριο ηλικίας και έχει διαγραφεί και από τα μητρώα της FIBA.

Γενικότερα έχει έναν… έρωτα με αυτόν. Είναι εξάλλου ο διαιτητής που πρέπει να έχει ρεκόρ συμμετοχών σε ντέρμπι «αιωνίων».

Η ΕΟΚ δείχνει πως δεν ξεχνάει τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, καθώς με επιστολή της στην ΟΔΚΕ ζητάει να τον επαναφέρει στις εγχώριες διοργανώσεις.

Και τι έγινε που ο Έλληνας ρεφερί έχει ξεπεράσει τα 50 χρόνια του και δεν έχει δικαίωμα; Και τι έγινε που έχει διαγραφεί από τα μητρώα της FIBA, την ώρα που και ο ίδιος με προσωπική επιστολή προς την ΚΕΔ είχε δηλώσει πως αποσύρεται από την δράση;

Η ΕΟΚ επιμένει στον Αναστόπουλο και θέλει να τον επαναφέρει στα παρκέ. Αξίζει βέβαια να τονιστεί εδώ, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση.

Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια της ομοσπονδίας για να τον επιστρέψει στο προσκήνιο, καθώς είχε προχωρήσει σε επιστολή με το ίδιο περιεχόμενο, δεχόμενη την αρνητική απάντηση από τον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Η επιστολή βέβαια, η δεύτερη προς την ΟΔΚΕ, έχει την υπογραφή του Παναγιώτη Τσαγκρώνη και όχι του Γιώργου Βασιλακόπουλου, πράγμα που επίσης προκαλεί απορία.

Τέλος από τη στιγμή που η Διεθνής Ομοσπονδία έχει διαγράψει μία και καλή τον Έλληνα ρέφερι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα επιστρέψει στην δράση, ότι και να θέλει η επίμονη ΕΟΚ. Μα αλήθεια δεν υπάρχουν άλλες σφυρίχτρες για να μπορέσουν να… διευθύνουν τους αγώνες της επόμενης περιόδου; Και γιατί αυτή η εμμονή προς το πρόσωπο του διαιτητή, ο οποίος από μόνος του έχει κρεμάσει τη σφυρίχτρα του;

Οσο για την επιστολή προς την ΟΔΚΕ;

Αυτή έγραφε: «Επανερχόμενοι σε σχετική μας επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 2255/16-07-20, παρακαλούμε ο διαιτητής ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ να διατηρήσει την ιδιότητά του ενεργού διαιτητή για ένα ακόμα έτος, σύμφωνα με τη διαδικασία που αποφάσισε η FIBA για τους διεθνείς, λόγω μη ολοκλήρωσης πρωταθλημάτων τη περίοδο 2019-20 εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από