Άρης : Η πρόταση του Αρβανίτη στον Λάσκαρη – Απαντά άμεσα ο μεγαλομέτοχος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση ανάμεσα στο Νίκο Λάσκαρη και τον Λευτέρη Αρβανίτη, με τον παραιτηθέντα πρόεδρο της Κ.Α.Ε., να καταθέτει επισήμως την πρότασή του στον μεγαλομέτοχο.

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ανάμεσα στους Νίκο Λάσκαρη και Λευτέρη Αρβανίτη και διήρκεσε γύρω στις 2,5-3 ώρες, προέκυψαν σημαντικές εξελίξεις για την ΚΑΕ Άρης.

Ο κ. Αρβανίτης εξήγησε το πλάνο που έχει ετοιμάσει με τους συνεργάτες του για βιωσιμότητα της ΚΑΕ και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή της απάντησης του μεγαλομετόχου της εταιρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος ζήτησε προθεσμία 24 ωρών  προκειμένου να απαντήσει.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος έχει στο πλευρό του μία ομάδα 6-7 ατόμων, οι οποίοι είναι άμεσα διατεθειμένοι να καταβάλλουν ένα ποσό, προκειμένου η ΚΑΕ να μπορέσει να αρχίσει να τρέχει και πάλι σε υγιή επίπεδα.

Αναλυτικά η πρόταση που κατέθεσε ο Λευτέρης Αρβανίτης και τα σημαντικότερα σημεία αυτής:

Α. Να δοθούν σαν ενέχυρο οι μετοχές στον ίδιο ή σε δικηγόρο κοινής αποδοχής με ανέκκλητο πληρεξούσιο, σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφερόμενος επενδυτής, να του μεταβιβαστούν με μία υπογραφή οι μετοχές.

Β. Να συσταθεί ένα νέο Δ.Σ., το οποίο θα αναλάβει να επιλύσει όλες τις υποθέσεις της Κ.Α.Ε. και να επαναφέρει την κανονική λειτουργία στην εταιρία.

Γ. Συστράτευση όλων των Αρειανών δυνάμεων.

Δ. Αξιοποίηση το Νίκου Γκάλη, η παρουσία του οποίου στο Παλέ θα συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Αρη.

Η άλλη πρόταση και τα χρέη της ΚΑΕ
Να σημειώσουμε ότι ο Λάσκαρης έχει στα χέρια του κι άλλη πρόταση, αυτή από την ομάδα επιχειρηματιών που εκπροσωπεί ο Παναγιώτης Καπάζογλου την οποία και μελετά. Από την πλευρά του ο Αρβανίτης δεν έχει αποκαλύψει τα ονόματα των επιχειρηματιών που είναι μαζί του, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό προσεχώς.

Θυμίζουμε ότι τα χρέη της ΚΑΕ κυμαίνονται στα επίπεδα στα οποία ήταν όταν ο Νίκος Λάσκαρης ανέλαβε την εταιρία, δηλαδή γύρω στα 3-3,5 εκατομμύρια. Παράλληλα το άμεσα απαιτητό ποσό προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες τρύπες είναι γύρω στις 700.000 ευρώ. Βεβαίως όσο οι μέρες περνούν και ο Λάσκαρης παραμένει ανενεργός, οι υποχρεώσεις αυτές αυξάνονται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από