«Βόμβα» από τον Παναθηναϊκό με Μαντζούκα!

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Λευτέρη Μαντζούκα, το μεγαλύτερο ταλέντο που διαθέτει το ελληνικό μπάσκετ και τον εντάσσει άμεσα στο δυναμικό του.

Μία σπουδαία μεταγραφή έχει κλείσει ο Παναθηναϊκός, λίγο πριν το τέλος του 2020. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει συμφωνήσει με τον Προμηθέα Πάτρας για την αγορά του Λευτέρη Μαντζούκα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, για το οποίο έχουν ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός και αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε έγκαιρα και εξασφάλισε τις υπηρεσίες του για το μέλλον.

Το κόστος για την αγορά του Μαντζούκα θα φτάσει τις 300.000 ευρώ, αφού αυτό το ποσό είναι το buy-out που προβλέπεται στο ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Προμηθέα Πάτρας. Ο Παναθηναϊκός θα το καταβάλλει και θα αποκτήσει τα δικαιώματα του 17χρονου φόργουορντ.

Η μεταγραφή θα έχει άμεσο αντίκτυπο, αφού ο Μαντζούκας θα ενταχτεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ύψους 2,07μ. αθλητής μέτρησε 7 εμφανίσεις στο Eurocup την τρέχουσα σεζόν, έχοντας ρόλο στα πλάνα του Μάκη Γιατρά (6,7π., 2ρ. κατά μέσο όρο).

Στο εκτός έδρας ματς του Προμηθέα κόντρα στην Γκραν Κανάρια, ο Μαντζούκας έπαιξε 32 λεπτά στο παρκέ και σκόραρε24 πόντους με 3/4 δίποντα, 6/6 τρίποντα και 6 ριμπάουντ! Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα μετά από εκείνο το ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης τον έθεσε υπό παρακολούθηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από