Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Πέντε αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο (23/1) για τη 12η αγωνιστική της Basket League, με σπουδαιότερη όλων το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ - Ηρακλής.

Το κυρίως μενού της 12ης αγωνιστικής της Basket League είναι σήμερα, Σάββατο (23/1). Με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τις πέντε από τις έξι αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής.

Στη σπουδαιότερη όλων, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ηρακλής στην Πυλαία, στο ιστορικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Χωρίς προβλήματα ο «Δικέφαλος το Βορρά», που φιλοξενεί τον Ηρακλή ο οποίος ενισχύθηκε με τους Ενετσιόνια και Ίμπανκς, αλλά μόνο ο πρώτος θα είναι διαθέσιμος για το σημερινό (17:00) ματς.

Ο Προμηθέας Πάτρας στις 17:00 επίσης θα αναμετρηθεί κόντρα στο Λαύριο στο «Δ. Τόφαλος», με τον Έβανς να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σήμερα με την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Η ΑΕΚ, δίχως τον Χρυσικόπουλο που είναι στην πόρτα της εξόδου, αλλά και τους τραυματίες Ζήση, Γιάνκοβιτς και Κατσίβελη, υποδέχεται τον Ιωνικό που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον λαβωμένο Σμιθ.

Ο Λιτλ επιστρέφει στη δράση για τον Άρη, ενώ αμφίβολοι για τον αγώνα με το Μεσολόγγι (17:00) είναι οι Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23/1
Κολοσσός-Περιστέρι 16:00 (ΕΡΤ Sports 3)
Προμηθέας-Λαύριο 17:00 (ΕΡΤ Sports 2)
Άρης-Μεσολόγγι 17:00 (ΕΡΤ Sports)
ΠΑΟΚ-Ηρακλής 17:00 (ΕΡΤ 3)
ΑΕΚ-Ιωνικός 20:00 (ΕΡΤ Sports)

Κυριακή 24/1
Λάρισα-Παναθηναϊκός 17:00 (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από