Αρης : Ατομικό ο Σταμάτης, επέστρεψε ο Κουζέλογλου

Ο Σταμάτης ακολούθησε ατομικό για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική – Επέστρεψε ο Κουζέλογλου και αύριο θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (28/02, 20:00, ΕΡΤ3), για τη 15η αγωνιστική της Basket League, συνέχισε ο Αρης.

Στην προπόνηση της Τρίτης (23/2) ο Δημήτρης Σταμάτης ακολούθησε ατομικό για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική, ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Οσον αφορά στον Κουζέλογλου, επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη κι από αύριο (24/02) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ατομικό ακολούθησε για προληπτικούς λόγους, ο Δημήτρης Σταμάτης, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική.

Μόνος του γυμνάστηκε ο Milan Milosevic. Ο Γιάννης Κουζέλογλου επέστρεψε σήμερα (23/02) στη Θεσσαλονίκη κι από αύριο (24/02) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κίτρινων». Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (24/02), μια φορά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από