Πέρασε από το Περιστέρι ο Προμηθέας (70-73)

Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε του Περιστερίου εκτός έδρας με σκορ 73-70 και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την τετράδα του πρωταθλήματος.

Ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την τετράδα της κανονικής περιόδου έκανε ο Προμηθέας που πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι με 73-70 για την 20ή αγωνιστική της Baskte League. Οι Πατρινοί άνοιξαν τη διαφορά στην τρίτη περίοδο και άντεξαν στην αντεπίθεση του Περιστερίου στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Πλέον ο Προμηθέας έχει ρεκόρ 12-5 και «χρωστά» ακόμα τρία παιχνίδια ενώ από την άλλη πλευρά το Περιστέρι έπεσε στο 10-10 χάνοντας και μαθηματικά την είσοδό του στην τετράδα, στοχεύοντας πλέον στην πέμπτη θέση, εν όψει των πλέι οφ.

Το Περιστέρι παρότι βρέθηκε στο -12 στις αρχές της τέταρτης περιόδου, μάζεψε τη διαφορά μειώνοντας στο καλάθι ένα λεπτό πριν από το τέλος. Στο φινάλε του αγώνα όμως ο Προμηθέας αφενός ήταν εύστοχος από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, ενώ στο αντίποδα οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι από μακρινή απόσταση.

Ο Τζεράι Γκραντ με 21 πόντους και ο αδελφός του Τζέριαν με 20, ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών. Από την άλλη για το Περιστέρι που παρατάχθηκε με απουσίες και αγωνιστικά προβλήματα ο Μάρβιν Τζόουνς τελείωσε με 17 πόντους και οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Χρήστος Σαλούστρος είχαν από 12.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 36-37, 50-57, 70-73.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από