Παπαθεοδώρου : «Ήμασταν απαράδεκτοι, χωρίς συγκέντρωση και χωρίς ενέργεια»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Κολοσσό, τονίζοντας πως η εμφάνιση της Ένωσης ήταν απαράδεκτη.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να είναι έντονα προβληματισμένος με την εμφάνιση των παικτών του και το κακό αυτό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε πως οι παίκτες του ήταν απαράδεκτοι, χωρίς συγκέντρωση και δεν είχαν τη σωστή προσέγγιση ώστε να διαχειριστούν την αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Κυρίως φάνηκε από τον τρόπο που ξεκινήσαμε το ματς. Ήμασταν απαράδεκτοι, χωρίς συγκέντρωση και χωρίς ενέργεια. Ο Κολοσσός έχτισε μία διαφορά 20 πόντων.

Κι αυτή η προσέγγιση είναι ίσως το ίδιο άσχημη, όσο είναι και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε και επιστρέψαμε στο ματς, αλλά είχαμε δώσει ήδη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός. Στο τέλος κρίθηκε το αποτέλεσμα, ύστερα από κάποια μεγάλα σουτ του Γουότσον, που ήταν σήμερα σε πολύ καλή ημέρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από