Άρης: Ατομικό για Σταμάτη, Τσιρογιάννη, Σιδηροηλία

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρος ματς με το Περιστέρι (28/4) και οι Σταμάτης, Σιδηροηλίας και Τσιρογιάννης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι Σταμάτης, Σιδηροηλίας και Τσιρογιάννης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Πειρστέρι (28/4).

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις προπονήσεις τους για την τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου της Basket League, όπου θα «κονταροχτυπηθούν» με το Περιστέρι στην Αθήνα την προσεχή Μ.Τετάρτη.

Ο Δημήτρης Σταμάτης συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης, όμως στη συνέχεια συνέχισε με ατομικό, ενώ μόνοι τους προπονήθηκαν και οι Σιδηροηλίας και Τσιρογιάννης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Με μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (22/04) την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι (28/04, 20:00, ΕΡΤ3), για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Σ’ ένα μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Δημήτρης Σταμάτης και μετά έκανε ατομικό. Μόνοι τους προπονήθηκαν οι Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης. Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (23/04), με μια προπόνηση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από