Ζήσης: «Θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Στις δυσκολίες για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο παίκτης της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης.

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στον ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην σειρά με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως βοήθησε πολύ την ομάδα το γεγονός της παρουσίας στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

«Αρχικά συγχαρητήρια σε όλους. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος της EuroLeague έχει βρει σταθερότητα στο παιχνίδι του.

Είναι μία ομάδα που είναι ξεκάθαρο τι θέλει να κάνει σε άμυνα και επίθεση και γι’ αυτό το έργο μας είναι δύσκολο. Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς. Πάνω απ’ όλα να είμαστε ομάδα πάνω στο παρκέ και αυτό θα μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε».

Για τον ΑΕΚ: «Περάσαμε δύσκολα κατά τη διάρκεια της σεζόν, σίγουρα μας έλλειψε η σταθερότητα, αλλά τώρα μπορούμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στους καλύτερους. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».

Για την σειρά με τον ΠΑΟΚ: «Η σειρά ήταν εξαιρετική. Είναι σημαντικό ότι έχουμε την εμπειρία των playoffs, προφανώς όμως τώρα η δυναμικότητα και η ένταση θα ανέβει περισσότερο λόγω του ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα EuroLeague».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από