Νέα αναβολή της Γ.Σ. για την ΚΑΕ Άρης

Επ' αόριστον αναβολή της Γ.Σ. που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Σε νέα αναβολή της γενικής συνέλευσης για την ΚΑΕ, υποχρεώθηκε να προβεί ο Ερασιτέχνης Άρης. Όπως ανακοίνωσε η «μάνα του συλλόγου» δεν υπήρξε αποτέλεσμα, της αποστολής νομιμοποιητικών εγγράφων για την συμμετοχή του μεγαλομετόχου σε Γ.Σ. των μετόχων της ΚΑΕ.

Έτσι η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου γ.σ., αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ευρισκόμενοι σε αναμονή, χωρίς αποτέλεσμα, της αποστολής νομιμοποιητικών εγγράφων για την συμμετοχή του μεγαλομετόχου σε Γ.Σ. των μετόχων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και την διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών, αποφασίζεται η αναβολή της συνέχισης της διακοπείσας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ η οποία έιχε ανακοινωθεί για την 28η Φεβρουαρίου 2018 και κατά την οποία θα λαμβάνονταν οι τελικές αποφάσεις».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο χρόνος κυλάει και ο Νίκος Λάσκαρης εξακολουθεί να μη δίνει λύση στα πολλά προβλήματα της ΚΑΕ. Οσο φυσικά οι μέρες περνούν τα χρέη διογκώνοντα και πλέον έχουν ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Έτσο η τριμελής επιτροπή που έχει οριστεί δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως από τον μεγαλομέτοχο, που εξακολουθεί να παραμένει σχεδόν «άφαντος» επικοινωνώντας κυρίως με μέιλ! Ετσι ακόμη και απλά προβλήματα της καθημερινότητας λύνονται με τον… δύσκολο τρόπο, καθώς τα μέλη της επιτροπής καλούνται να εντοπίσουν τον Λάσκαρη ή τους εκπροσώπους του για να συνεννοηθούν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από