Δρακόπουλος – «Ο Κουφός θα είναι ο νέος μας κόουτς»

O ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής βρέθηκε στο Ιβανώφειο και μετά το τέλος του αγώνα προανήγγειλε μεταγραφές αλλά και την έναρξη συνεργασίας με τον Στέργιο Κουφό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Δρακόπουλος βρέθηκε στο Ιβανώφειο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό.

Την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό παρακολούθησε και ο νέος τεχνικός του «Γηραιού» Στέργιος Κουφός ο οποίος αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης σε δηλώσεις του προανήγγειλε ότι η ομάδα θα είναι ισχύει θα με τουλάχιστον δύο παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή της ομάδας Στέργιο Κουφό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θόδωρος Δρακόπουλος: 

«Είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά χάνουμε τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Θα ενισχυθούμε σίγουρα με δύο παίκτες καθώς η ομάδα το χρειάζεται».

«Επιλέξαμε τον Στέργιο Κουφό, διότι ο Ηρακλής είναι πολύ ιδιαίτερο σωματείο και χρειάζεται έμπειρο κόουτς, που θα αντέξει το ψυχολογικό βάρος. Αυτός θα είναι ο νέος κόουτς και θα επισημοποιηθεί άμεσα η συνεργασία μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από