Ηρακλής – Πρώτη προπόνηση με Κουφό και αναχώρηση για Μαυροβούνιο

Ο Στέργιο Κουφός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Ηρακλή.

H εποχή Στέργιου Κουφού άρχισε στην ομάδα του Ηρακλή με τον 57χρονο τεχνικό να προπονεί τον «Γηραιό» για πρώτη φορά στο Ιβανώφειο. Ο έμπειρος τεχνικός συνομίλησε με τους παίκτες της ομάδας, και στην συνέχεια έπιασε δουλειά καθώς χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, αφού ακολουθεί το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα Μόρναρ Μπαρ την προσεχή Τετάρτη(27/10) στο Μαυροβούνιο.

Εκεί θα βρεθεί σήμερα η «κυανόλευκη» αποστολή, χωρίς όμως ξανά τους Σκορδίλη και Τέρνερ, οι οποίοι απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ηρακλής: «Υπό τις οδηγίες του Στέργιου Κουφού πραγματοποιήθηκε η σημερινή (25/10) προπόνηση του Ηρακλή, που ήταν η τελευταία, πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Μαυροβούνιο, όπου την Τετάρτη (27/10) θα αντιμετωπίσει τη Μόρναρ Μπαρ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup.

Ο νέος προπονητής των «κυανόλευκων», που θα κάνει κόντρα στους Μαυροβούνιους το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας μας, δεν είχε στη διάθεσή του τον Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος, εξαιτίας των ενοχλήσεων στα πλευρά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν υπολογίζεται για τη μεθαυριανή αναμέτρηση και τον Έλστον Τέρνερ, που βρίσκεται, με άδεια στις Η.Π.Α..

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (26/10), το απόγευμα στο «Topolica Sports Hall», γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Τετάρτη (27/10), το πρωί.

Στην αποστολή του Ηρακλή, που θα αναχωρήσει σε λίγες ώρες για την πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου, συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Γούλριτζ, Φίλλιος, Αγραβάνης, Ντάνιελς, Τέιλορ, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Κουζέλογλου, Ντάγκλας, Παπαδάκης, Λιντς».

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από